,

L’ESTRATÈGIA VA SER LA CLAU EN L’ETAPA MARATÓ DEL MERZOUGA

Dia crític el d’ahir (3 d’abril) en el Merzouga Ral·li. Aquesta 3a etapa la va marcar una etapa marató que definia l’equador del Merzouga. Margot Llobera ha seguit gestionat tot plegar a la perfecció.

ETAPA 3: MARATON 1- ERFOUD – BIVOUAC MARATÓ

El quart dia de competició plantejava  una de les etapes més importants de tota la carrera, la Marató.

Sense assistència

Després de la dura jornada de la segons etapa, en aquesta tercera, i amb les forces només a mig recuperar, la pilot andorrana va rodar amb cautela.  Havia d’evitar castigar la moto i conservar forces per l’etapa següent.

En aquesta 3a etapa no van haver-hi assistències. Per tant, els riders van haver de fer-se càrrec ells mateixos de les posibles reparacions o posades a punt  a les motos després de l’especial del dia. A més, els va tocar dormir sota les estrelles del desert al més pur estil del Dakar.

Kiko Moncada – kfoto

L’estratègia, clau!

Va ser un dia en què l’estratègia era clau per a aconseguir continuar endavant sense sobresalts. En arribar al bivouac, Margot LLobera explicava:

“Hem acabat la tercera etapa. Tot és una mica diferent perquè és etapa marató. La veritat és que avui he rodat molt millor que ahir, amb la circumstància que he sortit l’última en haver de parar-me a reparar el motor del roadbook just en la sortida. Era un problema seriós perquè l’avaria no em permetia avançar el rutòmetre. De no haver-lo reparat m’hauria tocat passar les vinyetes a mà, quelcom gens recomanable mentre pilotem a tota velocitat per sorra i pistes. Això m’ha forçat a navegar totalment sola, així que estic contenta perquè no he tingut dificultats importants i he arribat sense problemes en aquest preciós bivouac que ens han preparat. A més, amb 230km, ha estat l’especial més llarga de tota la carrera, així que millor encara”

A dues etapes del final

Dit i fet, ara si que el recompte d’etapes és de baixada. Vist l’estat d’ànim de la pilot i el positivisme que desborda, tot pinta molt bé. Així ha estat al menys fins ara.

Que segueixi així Margot. GASSSS