, ,

Lexus Andorra es trasllada a la seu central de Toyota Motors

Lexus Andorra, que va obrir portes l’any 2003 a l’Av. del Pessebre d’Escaldes-Engordany, no fa gaire que ha canviat de localització.

Toyota Motors

A part de Lexus, els de Toyota Motors també són concessionari de Toyota i Subaru, mentre que en motos porten Kawasaki, Rieju i Kymco. Doncs bé, recetment han integrat Lexus a la seu central de l’Av. Fiter i Rossell.

Tot i tenir un local impressionant, el showroom de Lexus estava separat de la resta de serveis de la marca, com el taller o els departament de postvenda, d’accessoris i  de recanvis, tots ells a Fiter i Rossell. És per això que la propietat va decidir unificar-ho tot en el mateix punt.

Actualització de l’exposició

En aquest sentit i aprofitant que la marca està actualitzant tots els punts de venda per alinear-los amb els nous estàndards d’estil de les exposicions, quelcom que ve de la mà amb l’arribada de nous models, com els primers elèctrics endollables i els elèctrics purs, era un bon moment per fer el canvi de local.

Tenint totes les marques agrupades aquí a Fiter i Rossell, així com la zona de taller i de recanvis, vam veure que traslladar Lexus era una opció plena d’avantatges per als clients. Fins ara, més enllà de l’exposició, la resta de serveis estaven aquí a Fiter i Rossell. Ara, en lloc d’enviar els clients, puc fer personalment el seguiment postvenda, la supervisió de qualsevol intervenció i si cal, acompanyar al client a qualsevol dels departaments sense sortir del concessionari” –ens comenta Josep Maria Jové, director de Lexus.

A més, el fet de poder tenir totes les marques en un mateix punt, no fa més que donar valor comercial al conjunt de l’empresa, doncs tenim moltes marques, totes elles diferents i compatibles. Això afavoreix poder tenir coberts entre totes les marques, gairebé tots els segments del mercat. Ara, si un client ve, en el mateix punt trobarà des d’un utilitari, fins a una berlina, un 4×4 o un SUV de luxe, una moto o un quad, així com el parc de vehicles d’ocasió” 

Ja ho sabeu. A partir d’ara, trobareu Lexus Andorra a l’edifici principal de Toyota Motors. Recordeu que estan situats a l’Av. Fiter i Rossell, núm 4.

Tel 814481 – 865001