,

Lexus presenta el nou i emocionant LC ‘Hokkaido Edition’

LC Cabrio Hokkaido Edition.- Lexus ha presentat recentment una edició especial de l’LC Cabrio, l’esportiu insígnia de la marca.

Amb una producció molt limitada, de la qual només arribaran 40 unitats al mercat europeu -dos d’elles a Espanya- l’LC Cabrio Hokkaido Edition combina un exterior sorprenentment dinàmic, amb un interior molt particular. El resultat de tots els detalls eleven el refinament d’aquest espectacular Gran Turisme Sport, a un altre nivell en termes d’estil i personalitat.

L’interior vermell fosc combinat amb negre, dóna lloc a un ambient distintiu entre el conductor i el passatger, diferenciant subtilment l’ambient interior segons sigui un lloc o l’altre.

L’experiència de conducció, relaxant i molt emocionant, sintonitza estretament amb les impressionants carreteres de muntanya de Hokkaido.

Edició Hokkaido

Aquesta edició especial pren el nom de l’illa japonesa de Hokkaido. Famosa pels seus volcans, aquesta illa del nord del Japó també és la seu del camp de proves Lexus Shibetsu. Allà s’han desenvolupat models com el superesportiu LFA.

El Lexus LC de sèrie, convertible inclós, també va passar per allà per rebre l’afinament necessari per part dels mestres ‘Takumi’ de Lexus.

Disponible en color blanc`Nova´, l’edició Hokkaido compta amb diferents elements distintius, com ara les llandes d’aliatge de 21″, una exclusiva graella, fars LED i les llums posteriors `afterburner-style´.

El sostre del descapotable presenta en opció, una vistosa coberta de teixit de color vermell (tal i com veieu en una de les imatges adjuntes).  

Una illa encisadora

Reconeguda com una destinació turística de luxe, Hokkaido enamora per molt més que pel seu origen volcànic. A part dels exuberants boscos i dels spas ‘Onsen’, l’illa també destaca per les impressionants carreteres que serpentegen pels vessants de les muntanyes. Aquestes carreteres són el marc perfecte per poder veure fins a quin punt es gaudeix de la connexió amb l’entorn, mentre es condueix a cel obert un LC. A més, tècnicament són carreteres ideals per poder provar intensament les qualitats dinàmiques de l’esportiu.

Disseny passional

Més enllà d’això, els enginyers de Lexus han impregnat l’automòbil amb una passió ardent, equilibrada per un refinament que el converteix en l’automòbil perfecte per relaxar-se i gaudir conduint per qualsevol carretera.

Aquesta dualitat es reflecteix en l’ampli i confortable interior, que en aquesta edició combina el negre i el vermell fosc. Aquesta barreja vol fer referència a la història volcànica de l’illa. El vermell és el color dominant del costat del conductor, mentre que el negre de la zona dels passatgers, més relaxant i profund, compensa la visual de l’habitacle en el seu conjunt.

Mateix propulsor

Propulsat pel mateix motor de gasolina V8 de 5.0 litres de l’Lexus LC, l’edició limitada Hokkaido encarna a la perfecció tot l’esperit Lexus Driving Signature.

Sobre Lexus

Llançada l’any 1989, Lexus ràpidament va convertir-se en una marca de referència per la seva cerca de la perfecció. desde llavors també ho és per l’excel·lent qualitat dels seus productes i per oferir una tecnologia molt sofisticada, com és la tecnologia Lexus Hybrid Drive. També destaca mundialment pel seu concepte únic de servei excepcional al client.

Amb la seva incomparable qualitat de fabricació, el luxe interior, l’aplicació de tecnologies de darrera generació, o la filosofia de disseny L-finesse, que representa un factor molt important en el posicionament de Lexus com a una marca global única i desitjable, Lexus blinda els més alts estàndarts, amb els valors més tradicionals de sempre.

Avui dia, Lexus continua sent el primer i únic fabricant d’automòbils Premium del món que ofereix una gamma completa de vehicles híbrids. La gamma comprén els models: LC 500h, LS 500h, RX 450h, RX 450h L, ÉS 300h, UX 250h. UX 300e, i els nous NX 350h i NX 450h+ híbrid endollable.

El Lexus LC Hokkaido Edition sortirà a la venda a principis d’aquest proper mes de maig 2022.

Informeu-vos-en a Lexus Andorra, que en breu estrenarà nova ubicació. La nova localtzació del concessionari serà a l’Av. Fiter i Rossell, 4 de Escaldes Engordany, en l’edifici central de Toyota Motors. Mentre tant, per assegurar-vos truque-los al  +376 865001

———

Per a d’altres entrades de la secció Premium Cars, feu clic en aquest enllaç, o accediu a la secció des del menú superior del blog.

 

Info original / Fotos: Lexus