,

CERIMÒNIA DE LLIURAMENT DELS TROFEUS DE L’X-TRIAL 2020

Toni Bou, Adam Raga i Jeroni Fajardo van recollir ahir dimarts dia 23 al Centre de Congressos de la capital, els guardons de la temporada 2020 del Campionat del Món FIM X-Trial. La cerimònia va començar als voltants de migdia.

Toni Bou: 14 títols!

Toni Bou, 14 vegades Campió del Món de l’especialitat, el subcampió Adam Raga i el tercer classificat, Jeroni Fajardo, van rebre els premis que els acrediten com els millors en l’especialitat

L’acte va comptar amb la presència de les autoritats locals i les de Govern.

El vicepresident de la FIM, el Sr. Ignacio Verneda, va ser l’encarregat de lliurar les medalles als tres pilots. Posteriorment, Toni Bou va rebre de mans de la cònsol major d’Andorra la Vella, la Sra. Conchita Marsol, el trofeu de Campió del Món de X-Trial.

Amb un total clavat de 100 punts, Bou va adjudicar-se el títol, una puntuació producte de les victòries obtingudes en les cinc proves disputades fins que la pandèmia va impedir que es poguessin disputar la resta.

Raga i Fajardo, plata i bronze

Per la seva part, Adam Raga (75 punts), va fer-se amb el subtítol. Per a Jeroni Fajardo, amb 34 punts, aquesta és la tercera ocasió en la què puja al podi final del Campionat.

Les intervencions

En paraules de Toni Bou: “Ha estat una temporada especial i diferent. No podíem imaginar com anava a acabar. La temporada com a tal va ser molt positiva, ja que vaig guanyar totes les proves disputades, encara que va tocar patir perquè el campionat va estar més igualat del que mostren els resultats”

”Em quedo amb les victòries i amb la regularitat i tinc moltes ganes de tornar a competir. Però sobretot tinc ganes que tots tornem a fer una vida normal”

Per la seva banda, Adam Raga  comentava: “Valoro de forma molt positiva tant la temporada com el subcampionat. Vaig disputar totes les finals que van celebrar-se i vaig estar a punt d’aconseguir el triomf en algunes. Estic content pel meu rendiment i per la forma que s’ha reflectit en els resultats obtinguts. Espero seguir en la mateixa línia a l’hora d’afrontar la temporada 2021”

En el seu torn de paraula, el pilot Jeroni Fajardo manifestava que “tornar al podi final del Campionat em satisfà per un doble motiu. Primer per haver tornat al calaix final tal i com vaig fer en les altres dues temporades. Segon perquè també m’ha suposat una estrena més que positiva amb Sherco, el meu nou equip”.

Per seguir altres articles d’àmbit esportiu a nivell internacional, feu clic aquí o accediu directament des del menú superior del blog.

Info original / Fotos: Pere Flores /2Play