,

LLOVERA DEIXA LOHÉAC MOLT CONTENT

“Me’n vaig súper content de Lohéac, malgrat no estar en el top12” – Així resumia el pilot andorrà la seva participació en aquesta darrera prova del mundial d’RX2. La prova va tenir lloc a Lohéac (França) aquest cap de setmana del 31 i 1 de setembre.

I és que malgrat no haver pogut estar en les semifinals, Llovera va acabar molt satisfet de la seva actuació.

A tocar dels 12 millors

El pilot va estar molt aprop d’estar entre els 12 millors al final de les 4 mànigues qualificatives. Desgraciadament una virolla en la recta final de la Q4 el va deixar fora de la lluita per les semifinals.

Una vegada superades les tres mànigues prèvies disputades el dissabte (31/8), Llovera es trobava a només 3 punts del seu objectiu.

Albert llovera – RX2 2019 – Loheac / Vincent Curutchet

Amb els cronos marcats durant tota la jornada semblava que molt malament li haurien d’anar les coses en la jornada següent per quedar-se fora de les semifinals.
Malauradament les pitjors previsions van complir-se i va acabar quedant-se fora.

Clavat al warm-up

En el warm-up inicial Llovera es va quedar clavat en la línia de sortida per un problema a l’accelerador. A continuació tot va desenvolupar-se de manera impecable. Malauradament en el penúltim revolt abans de travessar la línia de meta una virolla li va fer perdre uns segons decisius.

En acabar, Llovera manifestava que “malgrat no poder competir en les semifinals, valoro molt el treball fet i marxo del traçat de Lohéac súper content. Estic convençut que la progressió continuarà”

Joan Navarro

A més, LLovera va voler destacar la feina de Joan Navarro, el seu enginyer. Segons l’andorra Navarro és una peça bàsica del seu engranatge, doncs  “no hi ha dubte que la presència d’en Joan en els circuits és fonamental. Li puc explicar les reaccions del cotxe i podem treballar aportant solucions gairebé de manera immediata”

”Vull destacar que la nostra progressió no ha passat desapercebuda pels nostres rivals. En finalitzar el meeting francès, tots m’han felicitat”

El nou accelerador bàsic

Llovera també va valorar, en els següents termes l’ajuda que suposa per a ell el nou accelerador:

“Em sento molt còmode amb el nou accelerador. És de gran ajuda per al meu físic. Malgrat tot, ens ha donat un parell de problemes que em sembla que ja tenim solucionats. Això però, no ho podrem afirmar al 100% fins que no fem un test més a fons”

El Campionat de Món de Rallycross tancarà el calendari en 2 mesos. En concret ho farà els dies 9 i 10 de novembre.

 

Info original: Fotoesport