,

LLOVERA ES QUEDA A TOCAR DELS OBJECTIUS A SPA

Estar en el Top12 de la classificació de les mànegues qualificatives i poder disputar una de les semifinals era l’objectiu d’Albert Llovera a Spa-Francorchamps, en el que va ser el 2on. meeting del Campionat del Món de Rallycross 2019.

A les portes

En aquesta ocasió, l’Albert es va quedar a les portes de les semifinals, malgrat millorar de manera regular i progressiva els seus registres en cadascuna de les 4 mànegues qualificatives disputades.

El cap de setmana en l’escenari belga es presumia complicat. En aquest aspecte no va defraudar a ningú dels presents.

Albert Llovera Team a l’Spa World RX de Bèlgica 2019 – Paulo Maria / DPPI

“A part de la dificultat lògica d’enfrontar-te a un escenari que no coneixes, cal afegir una climatologia molt variable que va obligar als tècnics de l’equip (PCR Sport) a un treball intens en el box. L’asfalt de Spa va estar en alguna mànega molt mullat, després deixava de ploure, s’assecava i la pròxima sortida a pista era sobre asfalt sec. Així doncs, els canvis de reglatges van ser constants i sempre esperant fins a l’últim instant per a sortir en les millors condicions”

A més Albert, afegia que  “al final de la jornada del dissabte semblava que les semis les teníem a l’abast. En la continuació però, un toc amb un rival en la Q3 i algun làpsus que vais tenir amb el fre de mà en la Q4 van significar la pèrdua definitiva de contacte amb els rivals”

Reduir periodes

Per seguir progressant de manera constant, el pilot d’Andorra la Vella s’està plantejant la possibilitat d’escurçar els períodes de falta d’activitat en el mundial amb la disputa d’alguna carrera en el bressol del Rallycross, és a dir, a Suècia.

Albert Llovera a l’Spa World RX de Bèlgica 2019 – Paulo Maria / DPPI

Estic comentant aquesta possibilitat amb l’equip suec, Olbsbergs MSE. Ells són els que s’encarreguen del desplaçament de la nostra logística en les proves de mundial i a més ens donen el suport tècnic. Intentarem competir en una prova del campionat suec abans d’acudir a la següent cita de l’RX2”

Aquest meeting tindria lloc en el traçat de Höljes, escenari que acollirà la prova del mundial del país escandinau a principis de juliol.

En 15 dies, Silverstone

El marge de què disposa Llovera per poder decidir si competirà a Suècia no li permet massa dubtes.

Cal tenir en compte que els pròxims dies, 24, 25 i 26 de Maig, en només 15 dies, arriba la tercera cita del Campionat del Món de Rallycross 2019. Serà al circuit de Silverstone (Gran Bretanya).