,

LLOVERA VA DEIXAR SUECIA ESPECIALMENT DECEBUT

Albert Llovera va deixar la catedral mundial del Rallycross (Höljes – Suècia) poc content de la seva actuació. Era conscient que estar en les semifinals del meeting suec era un objectiu molt exigent, però esperava haver acabat més aprop del Top 12, sobretot, després de la seva actuació de fa un mes en el regional escandinau de l’especialitat.

Condicions complicades

Cal destacar que les condicions en què va disputar-se el cinquè meeting de l’RX2 van ser molt complicades.

Els participants van haver de superar, a part de la dificultat del traçat suec, aiguats que apareixien en el moment més inoportú.

Aquest era el comentari que feia l’Albert respecte del seu pas per la pista de Holjes:

En la part positiva vull apuntar que en totes les mànegues he sortit bé. En la 1a manega, m’han fet un sanwitch en el tercer revolt i m’he quedat “a rebufo” dels meus rivals. En la 2a manga, s’ha posat a diluviar quan estàvem en la graella de sortida amb rodes de sec, en fi …. La 3a ha estat sens dubte la millor en la qual he pogut lluitar de tu a tu amb els meus rivals. A més afegia que en la quarta, l’única disputada el diumenge: Vaig tenir problemes de visibilitat pel fet que el “llimpia” parabrises no tirava aigua. A més la pista lliscava moltíssim”

Albert Llovera – Photo Paulo Maria

Decebut de la seva actuació

Després de valorar la seva actuació el pilot d’Andorra la Vella ens comentava que pensava estar més prop dels millors. Ara crec que necessito un “break”, uns dies de vacances per recuperar forces. Vaig molt a tope des de fa mesos

Malgrat els seus bons desitjos, l’Albert encara té carpetes per tancar abans del merescut descans. Des de Höljes va anar directe a Silverstone (Gran Bretanya) reclamat per la Federació Internacional d’Automobilisme.

Pilot de proves per a la FIA

Segons ens comentava , “m’han fet venir per fer uns test amb vehicles adaptats. Sobretot per intentar millorar els comandaments que es col·locaran en els cotxes de sèrie. L’objectiu és el de sempre. Que qualsevol persona amb alguna discapacitat no vegi disminuïda la seva autonomia”

Una vegada superat l’estiu i sobretot un cop hagi recuperat al màxim les energies. Llovera tornarà a la competició el primer diumenge de setembre (30 i 31 d’agosto i  1 de Setembre). Serà per competir en la penúltima cita del Campionat de Món de Rallycross que es disputarà a França.

 

Font original: Fotoesport