,

LLOVERA VIATJA A HÖLJES PER DISPUTAR LA PROPERA CURSA D’RX2

El Höljes Motorstadion es tornarà a omplir de gom a gom amb més de 60.000 afeccionats ansiosos per veure en acció als participants del Campionat del Món de Rallycross 2019. Aquesta gran afluència no fa més que constatar que a Suècia, aquesta especialitat automobilística és molt més que un esport nacional de màxima acceptació. És un espectacle de primer ordre!

1 mes després

Albert Llovera, que fa un mes va estar competint en aquest escenari disputant una prova del campionat escandinau, tornarà a estar entre els protagonistes de l’esdeveniment. Com sempre, l’objectiu del l’andorrà està fixat en les semifinals. Enguany però, la dificultat serà màxima. I és que només cal donar un cop d’ull a la relació d’inscrits. Enguany hi haurà 23 pilots al paddock suec, dels quals 18 són escandinaus (12 suecs).

Albert Llovera durant l’RX2 norueg / Foto DPPI

Traçat bonic però dur

El traçat serà el de sempre. Segons Llovera,  és un traçat “molt bonic però encara és més difícil”

El recorregut té un total d’1,21 km, dels quals el 60% és d’asfalt i el 40% de terra.

Llovera és molt conscient d’on es fica, però es mostra confiat i amb ganes d’esgotar les seves opcions.

Abans de marxar cap a la localitat sueca, Llovera comentava que “No hi ha dubte que el repte és complicat, però també molt motivant. Quan vaig venir a córrer la prova del nacional no vaig estar tan lluny dels pilots locals. Caldrà veure que passa aquesta vegada”

Sense els enginyers

Per al pilot de Fiat el repte és complicat, però a més,  enguany cal afegir que en el box de Höldjes no tindrà a cap dels seus enginyers de confiança:

Casualitats dels calendaris, que de vegades són així de capritxosos. L’Alèxia (la meva neboda) està de test amb els Hyundai a Finlàndia. En Joan (Navarro), que va estar amb nosaltres a Noruega, té el compromís del TCR (Mundial de Turismes) i tampoc podrà venir. Així doncs, competirem amb la informació del passat meeting disputat en Höldjes”

El timing de Höldjes és dels més densos del mundial. És disputen totes les categories amb més inscrits del que és habitual.

En principi, Albert Llovera disputarà tres mànigues qualificatives durant el dissabte (dia 6), mentre que li quedarà la quarta per el diumenge.

A per totes Albert!

 

Font original: Fotoesport