,

L’X-TRIAL D’ANDORRA LA VELLA ES POSPOSA AL MAIG

L’ X-Trial Andorra la Vella al maig

Donada la situació tan delicada que s’està vivint aquí i arreu a causa de la pandèmia de la Covid-19, finalment els diferents implicats en l’organització de l’X-Trial Andorra la Vella han decidit posposar la prova fins el 15 de maig vinent.

Tot i que inicialment s’havia plantejat que la prova es disputés aquest proper 24 d’octubre, la situació actual derivada de la pandèmia fa prioritari anteposar la seguretat de les persones, motiu pel quan s’ha acabat prenent aquesta decisió.

Consens general

Després d’estudiar a fons les diferents opcions i comptant amb tot el suport del Comú d’Andorra la Vella, de Govern, dels ministeris de turisme, cultura i esports, així com de la Federació Motociclista d’Andorra, els organitzadors han decidit traslladar l’event esportiu al 15 de maig.

Així doncs, amb aquesta mesura, a priori queda garantida la viabilitat de la prova, que seguirà gaudint del suport i patrocini de Multisegur y d’AnyósPark, dos partners que també han recolzat la decisió presa per 2Play, l’organitzador i promotor d’aquest campionat.

Ja teniu l’entrada?

Des de 2Play informen a tots els aficionats que hagin comprat les entrades, que aquestes mantenen totes les seves condicions i validesa de cara a la nova data establerta.

Info original / fotos: FMA

Per d’altres notícies esportives, feu clic aquí