,

MALA SORT PER A CARDELÚS A VALÈNCIA

Xavi Cardelús no va tenir la sort de cara en la segona prova del Moto2 European Championship, prova disputada el cap de setmana del 28 i 29 d’abril al circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana.

El pilot d’Stylobike, que sortia des de la segona línia, va fer una molt bona sortida fins situar-se en el quart lloc ja en la primera volta, però durant la segona, no va poder evitar sortir-se de pista, fet que va fer baixar fins el 24è lloc.

Lluny de descentrar-se, va començar a marcar un ritme molt ràpid i constant, fet que li va permetre anar remuntant posicions volta rere volta.

A la cinquena volta era vintè. Cinc voltes més tard, ja ocupava la quinzena posició i a cinc voltes del final va arribar a l’onzè lloc, es a dir, va remuntar en 8 voltes fins a 13 pilots.

Malauradament, la distància respecte el desè classificat era un obstacle massa llunyà, tot i qu al final  va acabar creuant la línia d’arribada a nomas una milèsima de segon d’ell.

Cardelús comentava així el que va passar en aquesta segona cursa del Moto2 European Championship:

La sortida de pista de la segona volta ha acabat amb totes les opcions d’aconseguir un bon resultat en aquesta cursa. Sé que podia haver estat entre els quatre primers, tal com mostren els temps que he aconseguit en cada volta.

Tot i la pèrdua de posicions  he mantingut la concentració i he començar a marcar un bon ritme, fet que m’ha permés anar atrapant rivals i recuperant llocs. Al final he estat a punt de superar fins i tot el desk classificat, que inicialmente rodava lluny de mi. Hem trepitajat la línia d’arribada separats per una mil·lèsima de segon”.

La propera cita amb la competició de Xavi Cardelús serà al Campionat del Món de Moto2, prova amb la que s’estrenarà en el Mundial. Serà el proper cap de setmana del 5 i 6 de maig a Jerez.