,

MANEL CERQUEDA JR. TORNA A COMPETIR 9 ANYS DESPRÉS

Després d’una llarga absència, el Campionat de França de GT4 va ser l’escenari triat per Manel Cerqueda Jr. per reprendre la seva activitat en el món de la competició .

Formant equip amb Daniel Diaz-Varela i als comandaments d’Audi R8 LSM preparat per Baporo Motorsport, el pilot andorrà va debutar amb Diaz-Varela en el circuit de Nogaró (França), participant en les Coupes de Pâques, el meeting que de manera tradicional inicia l’activitat de les diferents competicions de circuits.

El tàndem Díaz Varela – Cerqueda va tenir el primer contacte amb la seva nova mecànica en les jornades prèvies a la disputa dels primers punts del certamen esmentat.

Després de superar aquesta primera fase del dens cap de setmana, el pilot andorrà es mostrava animat i amb confiança per a un inici de meeting que es preveia complicat.
En total 39 vehicles en la llista d’inscrits. El nivell, tant dels pilots com de les mecàniques, era com a poc, intimidant.

Cerqueda va saldar la sèrie d’entrenaments oficials en una prometedora 19a posició (3è de la categoria AM) amb un crono d’1′ 34″017.

Les dues carreres disputades van tenir un desenvolupament ben diferent. En qualsevol cas, gràcies a la regularitat que van saber mantenir van tancar el cap de setmana de competició amb una plaça al Top20 absolut (6a posició de la categoria AM).


L’opinió generalitzada de tot l’equip era que l’experiència acumulada en aquest primer meeting de la temporada serà important de cara a millorar la confiança de cara als propers compromisos.

El proper repte que haurà d’afrontar Manel Cerqueda serà en un altre traçat mític de l’automobilisme francès, en concret al circuit urbà de la localitat de Pau el proper dia 13.

 

Info/Fotos: Fotoesport