,

Marc Font repeteix triomf a l’Enducross de Beixalís

Marc Font en PRO, Jordi Morera en EXPERT, Rubén Alves en 85 CC i Iu Teixidor en 65 CC, van proclamar aquest cap de setmana (12 i 13 de novembre) guanyadors de la darrera cita del calendari del Campionat d’Andorra d’Enducross.

La prova, organitzada pel Moto Club Les Valls, va disputar-se un any més als terrenys de l’antic abocador de Beixalís. L’organització però, va plantear un recorregut completament nou respecte de les anteriors curses disputades aquesta mateixa temporada a Beixalís.

800 metres d’obstacles

Marc Font

Com és habitual abans de cadascuna de les curses del campionat, els organitzadors es van passar les jornades prèvies a la disputa de la cursa preparant el terreny, per tal de dissenyar una prova amb els ingredients necessaris perquè fos el més atractiva possible en tots els sentits.

Pel que fa a la meteorologia, val a dir que tot i estar a mitjans de novembre, va regnar una temperatura més pròpia de la primavera, que no pas de la tardor.

Triomf de Marc Font en Pro

En les dues mànegues (30’ cadascuna), Marc Font va demostrar que ha arribat al final de la temporada en plena forma. El pilot va dominar des de la mateixa sortida les dues mànegues que van disputar-se.

El seu germà Miquel va situar-se en la segona posició, mentre que Basilio Alves va assolir el tercer lloc del podi de la categoria.

Jordi Morera en Expert

Jordi Morera

Jordi Morera va dominar de principi en EXPERT. Morera va completar el recorregut amb molta solvència, tot i els intents de Roger Troquet i Jordi Miró de complicar-li les coses .

Veritables promeses

Iu Teixidor, de tant sols 8 anys, va liderar des del mateix inici la primera mànega de 65 CC. A més de protagonitzar una sortida impecable, Teixidor va anar allunyant-se volta a volta dels seus rivals, pilotant a un ritme molt regular i demostrant una maduresa impròpia d’un marrec de només 8 anyets.

Després de 4 anys competint (va iniciar-se amb tan sols 4 anys d’edat)  el jove gironí demostra tenir un gran potencial.

Iu Teixidor

Malauradament, en la segona manega les coses no van anar-li igual. En el moment de la sortida va enganxar-se i va quedar bastant endarrerit.

Entre que la distància i que el circuit no era precisament fàcil per adelantar, Teixidor ja no va poder recuperar-se.

L’altre protagonista entre els més joves -en aquest cas en 85CC- va ser Rubén Alves (12 anys).

Alves, que en aquesta cursa competia per primer cop amb una moto de 85 CC, també va demostrar tenir moltes opcions d’esdevenir un gran pilot en el futur.

Amb promeses com aquestes, està clar que aquesta disciplina té un gran futur!