,

MARGOT LLOBERA ARRENCA LA TEMPORADA AL MERZOUGA RALLY

Diumenge 31, Margot Llobera estarà en la graella de sortida del Merzouga Ral·li 2019, prova amb la que la pilot estrenarà la temporada de preparació que l’ha de dur al Dakar 2020. El ral·li marroquí compleix enguany 10 edicions.

“Aquest és el meu primer Merzouga. Estic encantada de poder estar aquí. És una carrera mítica amb l’al·licient que si l’acabo ja tindré el vistiplau de l’ASO per inscriure’m al Dakar 2020, així que és l’objectiu més important de l’any”

Prèvia indispensable pel Dakar

La de Merzouga és la prova de referència, així com la prèvia “obligatòria” que qualsevol pilot ha de programar-se abans de pretendre fer un Dakar

La prova es desenvoluparà a partir de diumenge 31 de març i fins el 5 d’abril. Constarà de sis etapes. La sorra i la navegació seran els elements claus.

Aquest serà el 1è Merzouga de la pilot / Actiongraphers

 5 llargues jornades

El dia 31 tindrà lloc tot el que normalment precedeix una competició d’aquesta natura: verificaciones, briefing general,  i la disputa de la prèvia.

A partir d’això, quedaran per davant cinc jornades molt dures. Així que un cop tot estingui definitivament a punt, a intentar descansar. 

Integrada al Pedregà Team

Per poder arribar en les millors condicions la Margot ha realitzat un intens programa d’entrenament al Marroc els últims dies. Ho ha fet de la mà de Miguel Puertas, exdirector del HIMOINSA Team i actual promotor del 1000 Dunes Raid. 

“Vinc a Erfoud integrada en el Pedregá Team. Estic envoltada d’amics i espero trobar un gran ambient, així que estic segura que el gaudiré moltíssim, malgrat la duresa del recorregut que ens espera. Començar amb una carrera que guarda tanta similitud amb el Dakar crec que és fonamental per a una bona preparació. Estem treballant molt dur en tots els fronts, preparar un Dakar no és una tasca gens fàcil, i aquest és un dels passos necessaris. Em sento molt còmoda tant en les dunes com amb la navegació. Per tant estic molt motivada”

La pilot andorrana, a més de preparada, està molt motivada  / Actiographers

Així doncs, aquesta ha estat una posada de llarg de luxe per a la jove pilot andorrana, que ha pogut compartir el mateix model de treball que va viure Gerard Farrés i els seus.

1300 km de sorra i navegació

En total hi haurà uns 1300 km de recorregut. D’aquests, 700 seran contra el crono.

Com dèiem, la sorra i la navegació són les claus d’aquesta prova que té com a centre neuràlgic a Erfoud. A més, hi haurà una etapa Marató i un bivouac enmig del desert. 

Per finalitzar, tindrà lloc el clàssic “Gran Premi de les dunes” on els pilots disputaran l’última etapa conjuntament en un circuit de sorra.

 

Sort Margot

Fotos: Margot Llobera/Actiographers