, ,

MARGOT LLOBERA ESTRENA LA NOVA KTM 450 RAL·LI DE CARA AL DAKAR 2021

La jove pilot andorrana acaba d’adquirir una KTM 450 Ral·li per poder afrontar la seva primera participació al Dakar 2021 amb les millors garanties.

De Betriu A Llobera

Aquesta unitat compta amb un gran historial, doncs va ser la moto que va utilitzar Jaume Betriu, pilot a qui va donar excel·lents resultats en la seva estrena en el passat Dakar, sent el millor ‘rookie’.

Sigui com sigui, la pilot andorrana segueix fent passos de gegant en el seu camí cap  al Dakar.

Dakar 2021 en marxa

En aquesta línia i tan sols uns dies després de l’obertura d’inscripcions i de rebre les primeres informacions per part de l’A.S.O respecte del que serà la propera  edició 2021, Margot Llobera ha volgut presentar-nos la seva montura.

Després de l’obligat confinament degut al COVID, l’andorrana ha començat la seva adaptació a la nova moto, que és molt diferent a les motos que ha pilotat fins ara.

Pedigrí dakarià

La fiabilitat que aporta aquest model KTM és un dels valors segurs pels quals apostarà Margot. 

Després d’una revisió intensa, la moto ja està llesta per afrontar els entrenaments i carreres programades de cara en aquesta segona part de la temporada, com ara el 1000 Dunes Raid, que tindrà lloc a l’octubre, o la Baixa TT Devesa d’Extremadura del mes de novembre. Margot Llobera ja ha confirmat la seva participació en ambdues curses.

Completar el pressupost

La pilot segueix amb l’incansable treball que suposa tractar de reunir el pressupost necessari per poder estar en la línia sortida el 3 de gener a Jeddah.

Un cop es van conèixer els primers detalls de la prova, Llobera analitzava així les informacions rebudes per part de l’organització:

“Estic molt contenta de poder continuar treballant, ja amb informació definida sobre el que ens trobarem. Estic segura que aquesta KTM em donarà moltes alegries”.

Pel que fa als detalls desvetllats per David Castera, Llobera comentava que “espero una carrera bastant adaptada a la meva mida perquè la velocitat no serà molt forta i ens indiquen que es tractarà més de reduir les mitjanes en les especials. M’agrada molt l’enfocament que estan donant per igualar les coses entre tots els pilots. he valorat molt les noves mesures de seguretat que s’implantaran. La veritat és que m’ha encantat tot l’enfocament que està fent A.S.O”

Pel que fa al tema pressupost, la pilot afegia que  “encara ens queda molta feina, sobretot en aquest aspecte. Agraeixo moltíssim l’esforç dels meus esponsors i animo des d’aquí a d’altres empreses a que es sumin en la nostra aventura, doncs estem preparant un projecte espectacular. Continuaré treballant per poder estar en la línia de sortida”

 

Fotos: Media Margot Llobera