,

MARGOT LLOBERA GUANYA LA BASSELLA RACE “FRIENDS WOMEN”

Margot Llobera guanya la Bassella Race “Friends Women”.

El passat cap de setmana (dies 8 i 9) Margot Llobera es va emportar la victòria de la Bassella Race, en la categoria fèmines, millorant així la segona posició de la passada edició.

El cert és que la pilot es troba en un excel·lent moment, un fet que li dóna les ales necessàries per a continuar lluitant pel seu gran objectiu: el Ral·li Dakar.

Objectiu fixe!

La pilot arrenca l’any 2020 amb el ferm objectiu de continuar lluitant per poder reunir el pressupost necessari per estar en la línia de sortida de l’edició 2021 del ral·li.

Res millor per començar a fer camí que arrencar l’any amb una victòria en una de les carreres més carismàtiques del calendari on a part d’haver-hi una inscripció de luxe la participació és massiva, atès que a la Bassella 1 del diumenge -el plat fort del cap de setmana-  hi ha gairebé 1000 pilots en la línia de sortida.

Gaudir i donar el màxim

La Bassella Race és una de les carreres d’enduro més completes i dures de la temporada. Amb un impressionant circuit de 70 quilòmetres ple de paranys i dificultats des de la sortida.

La pilot va tenir l’oportunitat d’entrenar en el recorregut el divendres‪ i el dissabte‬.

La carrera

L’arrencada va ser perfecta des del principi mateix. Llobera va fer una sortida espectacular avançant a un bon nombre de pilots d’entre els 500 amb els quals compartia pista.

A partir d’aquí va imprimir un ritme molt ràpid en les zones més obertes, encara que les dificultats i els embussos no van perdonar a ningú, inclosa ella, que va perdre uns minuts preciosos en una de les pujades més complicades.

Com sempre però, la tenacitat de la pilot la va dur a recuperar tot el temps perdut fins creuar la línia de meta en una espectacular primera posició.

“Aquesta carrera és molt impactant perquè la sortida és brutal. Estic molt contenta perquè vaig fer una sortida de llibre, avançant per l’exterior a moltíssims pilots i guanyant moltes posicions. Després vaig anar al meu ritme, prioritzant no caure. Amb tantíssimes motos és molt fàcil tenir un toc amb algú, així que vaig deixar passar els més ràpids i vaig seguir amb la meva carrera”

“El recorregut va ser espectacular, molt bonic, tècnic i amb trams que a vegades eren molt ràpids. M’ha encantat malgrat les petites caigudes que vaig patir”

“Estic molt contenta de com m’he trobat. Aquesta carrera és molt exigent i era la meva primera participació amb la KTM 450. La veritat és que he anat molt bé i sense dificultats especials”

Per més notícies en l’àmbit internacional, aquí 

Voleu accedir a la pàgina d’Instagram de Margot LLobera?