,

MARGOT LLOBERA COMPLEIX AMB ESCREIX LES EXPECTATIVES A LA BAJA ARAGÓN

Margot Llobera ha signat un excel·lent 4a lloc en fèmines en el que ha sigut el seu debut en la categoria FIM.

La pilot ha finalizat en la 34ª posició general en motos.

I és que en aquesta segona jornada de carrera Llobera ha protagonizat una bonica lluita en la seva categoria, guanyant en la primera especial del dia i fent segona en la darrera.

Reafirmació incontestable

Llobera continua doncs el seu camí cap al Dakar 2020 amb aquest gran resultat que la reafirma como una promesa de l’especialitat.

La pilot s’emporta a casa un destacat quart lloc en Dones i una victòria en una especial. Aquest fet no fa una altra cosa que confirmar la seva imparable evolució.

Diem això perquè ahir dissabte Margot va sortir a per totes. Gràcies en això, la pilot va protagonitzar una bonica lluita en la categoria femenina que la va portar  a guanyar.

Masía Pelarda/Margot Llobera

Victòria i 2on lloc

A més i per a acabar d’arrodonir la jornada, va acabar travessant la línia de meta de l’última especial en un impressionant segon lloc. Sense cap dubte va ser una jornada espectacular que situa a la pilot al nivell de les millors del Mundial.

L’equip ha tret lectures molt positives donat l’alt rendiment de la pilot, la qual els fa posar la directa cap al pròxim Dakar. Això sí, abans d’això la pilot té pendent la propera parada al 1000 Dunes Raid que tindrà lloc el mes d’octubre.

En paraules de la pilot:

La primera especial del dia l’he gaudit moltíssim. La pluja ha deixat el terreny molt bé i es podia anar molt ràpid. He decidit apretar el ritme per tractar de recuperar els segons que vaig perdre ahir i l’estratègia ha funcionat molt bé. Així doncs he aconseguit guanyar la meva primera etapa de la Baja Aragón

M’he trobat molt bé i he avançat a alguns pilots, doncs portava un ritme molt bo i s’ha notat en el resulta”

”La segona especial no m’ha agradat tant. He patit molt ja que el terreny estava molt trencat. Encara i així he forçat una mica el ritme i al final he acabat entrant segona”

No m’esperava estar tan prop de les pilots que competeixen en el Campionat del Món. Realment ho veia com una cosa impossible d’aconseguir. Estic realment contenta. El cert és que he arribat a Terol amb molta cautela i amb una lesió en un dit del peu, però el meu rendiment i el de l’equip han estat perfectes. Estem molt contents.”

I això és tot. Només ens queda que felicitar-te per l’excel·lent feina feta a la Baja. Felicitats Margot. Tú segueix com vas, que vas perfecte!

Masía Pelarda/Margot Llobera

Info original: media Margot LLobera