,

Margot Llobera s’emporta el 3r. lloc en la Copa del Món de Bajas FIM

Després d’un any molt intens, Margot Llobera va complir aquest passat cap de setmana un altre somni en la seva carrera esportiva: endur-se a casa un doble podi de la Copa del Món de Bajas FIM. I és que la jove pilot va emportar-se aun merescut 3r. lloc Júnior i Femení. A més, aquest resultat la situa com una de les grans joves promeses de la categoria.

Cita clau

L’última cita del calendari de Bajas era clau per a la pilot andorrana i malgrat que va ser una de les proves més exigents dels últims anys, el resultat la va acompanyar.

Diem això perquè les intenses pluges van plantejar un recorregut complicadíssim per a tots els participants. Per tot plegat, les caigudes i sortides de pista a causa del fang, van ser la tònica general al llarg de tot el cap de setmana.

L’acció va començar divendres passat (dia 29), amb la disputa de l’etapa pròleg i de la primera especial de 70 km.

La pluja, el gran handicap

El plat fort però, es reservava per dissabte. Diem això perquè dissabte hi havia dos especials de 150 i 200 km respectivament i totes van acabar disputant-se amb una pluja constant que va obligar als pilots a competir en condicions extremes.

Podi històric per a la pilot

Amb alguns petits problemes tècnics durant la segona jornada, l’andorrana va superar els trams enfangats sense assumir riscos innecessaris. L’objectiu passava per assegurar el podi i així va ser! Finalment la pilot va aconseguir endur-se’l,   marcant una fita històrica en la seva carrera esportiva.

Segons la pilot:

En acabar, l’andorrana comentava que “estic molt contenta amb l’any que hem tingut després de participar a Dubai, Hongria i a Portugal. Hem estat molt constants i hem corregut molt bé en tota mena de terrenys. No ha estat un any fàcil per a ningú, però bé, ens emportem a casa aquestes dues medalles que ens omplen d’il·lusió de cara al futur”

Respecte del que se li presenta pel davant a partir d’ara, Llobera comentava que “ara toca centrar-se en el Ral·li Dakar que disputaré al costat de Mercè Martí. Hem treballat molt de cara en aquest gran objectiu i anirem per totes.

Classificació Femenina Baja Portalegre 2021:

1a.     POL, Mirjam 6.15:03

2a.     GARCÍA, Sara +0.35:38

3a.     LLOBERA, Margot +0.52:48

Classificació General Baja Portalegre 2021:

1r.      MAIO, Antonio 05.03:17

2n.    GAUDENCIO, Gustavo +0.06:32

3r.     SERGIO, André +0.10:27

62a.  LLOBERA, Margot +02.04:34

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional, feu clic en aquest enllaç directe o accediu des del menú superior del blog.

 

Fotos: ©FOTOP/Margot Llobera