,

PLATA PER A MARGOT LLOBERA A LA DUBAI INTERNATIONAL BAJA

Margot Llobera ha tornat a demostrar de quina pasta està feta en fer-se aquest cap de setmana amb el seu primer podi a la Dubai International Baja, prova vàlida pel Campionat de Món de l’especialitat.

2a en Fèmines

La pilot ha travessat la meta de l’etapa d’avui en el segon lloc de la categoria de fèmines, sent 19a entre el total de pilots. Aquest fet li ha suposat un excel·lent 2n lloc en la general de la categoria (17a. de la general final).

Tot plegat suposa una nova fita en la carrera esportiva de la pilot, que arrenca de la millor forma possible el Mundia de Bajas FIM

Etapa en sentit contrari

La segona i última jornada de competició arrencava a les 08.30 am amb un breu enllaç 10 km fins a la sortida de l’especial. L’etapa del dia repetia l’esquema de l’etapa anterior però en sentit contrari.

Com era d’esperar, la sorra ha tornat a ser la tònica general. Ha estat present en pràcticament la totalitat dels gairebé 195 km cronometrats que tenien per davant.

En pilotar pels mateixos trams d’ahir, el sense fi de marques que van deixar els vehicles després de la primera etapa han suposat als participants una complicació afegida, atès que encara podent prendre-les com a referència, també podien provocar errors de navegació decisius.

Un pas més endavant

Una vegada acabada la competició, LLOBERA comentava que “ l’etapa d’avui ha estat molt ràpida. He rodat molt còmoda amb aquesta moto perquè em permet anar molt ràpid sense exigir-me massa, per la qual cosa estic molt contenta. Al final de l’etapa ens hem trobat amb un cordó de dunes molt seriós, però he notat moltíssima millora respecte a ahir i només he tingut un parell d’enganxades menors”

Respecte al resultat, la pilot manifestava que  “ha estat molt important per a mi i em dóna molta confiança per a continuar avançant. Agraeixo l’esforç a tots els meus patrocinadors i a tot l’equip”

Per llegir altres articles d’àmbit esportiu dels nostres pilots a nivell internacional, feu clic aquí

Fotos: Margot Llobera