,

Maserati & David Beckham: binomi icònic


Un segle combinant innovació, disseny i passió ha portat a Maserati a crear vehicles icònics. Els seus cotxes han canviat la forma com la gent pensava i veia el món del motor de luxe i d’alt rendiment, canviant-lo per sempre.

Avui, l’exclusiva marca italiana posa una marxa més amb l’arribada de David Beckham, el seu nou ambaixador.

Icona de l’esport mundial, filantrop, home de negocis i un pioner en estil i imatge, David Beckham és el soci perfecte per acompanyar a Maserati en la propera etapa del seu viatge. Junts trencaran fronteres i impulsaran la marca cap a l’avantguarda de l’automobilisme de luxe del segle XXI.

Nova era Maserati

Paolo Tubito, director de màrqueting de Maserati, declarava que “la marca està avançant. Inaugurant una nova era, Maserati està desafiant el seu propi status quo de ser innovadora per naturalesa, d’estar impulsada per la passió i de ser una marca única pel seu disseny i concepció. L’associació amb David és la personificació de tots aquests valors

Maserati Levante Trofeo & David Beckham / Newspress

Per part seva, l’esportista comentava que “per a mi és molt emocionant començar aquesta col·laboració amb Maserati. És una marca que comparteix la meva estima pel millor en termes d’innovació i de disseny. Estic desitjant començar a treballar en estreta col·laboració amb ells en aquest moment tan crucial de la seva història i estendre el seu creixement a escala global”.

Un vídeo com a rúbrica

El primer acte en el qual es reuneixen els valors de Maserati i David Beckham és un inspirador vídeo que mostra l’esperit innovador de Beckham, al qual s’el veu duent a terme una audaç conducció amb un Maserati, només pel simple plaer de gaudir de l’inesperat.

El curt mostra a l’Ambaixador de la marca italiana conduint un Levante Trofeo, l’últim SUV d’altes prestacions de Maserati.

Aquest és el vídeo del que es va viure entre bastidors:

Maserati S.p.A.

Maserati produeix una gamma completa d’automòbils únics, amb una personalitat sorprenent i immediatament reconeixibles en qualsevol lloc.

Amb el seu estil, tecnologia i caràcter innatament exclusiu, delecten als més exigents, sent des de sempre un referent mundial en la indústria de l’automòbil de luxe.

Una tradició de vehicles de gran éxit, on cadascun d’ells redefineix el que significa un esportiu italià en termes de disseny, prestacions, rendiment, comoditat, elegància i seguretat i que actualment està disponible en més de setanta mercats a nivell internacional.

Com a ambaixadors d’aquesta herència tenim el Quattroporte, el seu vaixell insignia, la berlina esportiva Ghibli, ara també disponible en versió híbrida, sent el primer automòbil electrificat de la marca del trident, i com no, el Maserati Levante, el primer SUV fabricat pels italians. Tots ells són models que destaquen, entre moltes altres coses, per l’ús dels materials i tècniques més selectes, així com per incloure solucions tecnològiques d’una excel·lència superlativa.

Maserati Levante Trofeo & David Beckham / Newspress

Una gamma espectacular

Maserati ofereix una completa gamma. Inclou motors V6 i V8 de gasolina, híbrids de 4 cilindres i motors dièsel V6, disponibles amb tracció posterior i amb tracció total.

El prestigi de la gamma s’ha millorat recentment més encara amb la introducció de la nova Col·lecció ‘Trofeo’ equipada amb el potent motor V8 de 580 CV. La gamma ‘Trofeo’ comprèn el Ghibli, el Quattroporte i el Levante.

Maserati MC20

El topall de la col·lecció és el nou superesportiu MC20. Impulsat pel revolucionari motor Nettuno V6, el nou MC20 incorpora tecnologies derivades de l’F1.  Aquesta tecnologies estan per primera vegada disponibles en la unitat de potència d’un automòbil de producció estàndard.

3 plantes de producció

Avui dia, la gamma Maserati es produeix en tres plantes. Els models Ghibli i Quattroporte es construeixen en Grugliasco (Torí), a la planta Avvocato Giovanni Agnelli (AGAP).  El Levante es produeix a la planta Mirafiori, també a Torí. Finalment l’MC20 es produeix a Mòdena, en la històrica planta de Viale Ciro Menotti.

Recordeu que Becier Vehicles és el concessionari oficial Maserati per a Andorra. Els trobareu en la seu central que té el grup en l’Avda d’Enclar, 146. Tel 871803

 

——

Per accedir a d’altres reportatges feu clic en aquest enllaç o accediu des del menú superior del blog.

 

Info original/fotos: Newspress / Maserati