,

MERCEDES-BENZ CLS: EL NOU CUPÉ DE LUXE DE 2018

Els d’Stuttgart el presenten com a una de les novetats més sonades per aquest 2018. Parlem del nou CLS,  el nou cupè de luxe de la marca alemana que arribará amb una nova línia d’estil que atreu irremediablement el miris per on el miris!

I és que el nou CLS és absolutament trencador. I ho és molt especialment pel seu dissen, un disseny que avança la tendència que seguirà el nou llenguatge estètic de la marca en aquest segment, i que suposem, veurem aplicat en futurs models aquest mateix any també. I és que de novetats, el de Mercedes en tenen un grapat de preparades!

El nou CLS es caracteritza per unes noves formes molt afilades que dibuixen tot el seu perfil. Unes formes que li aporten no solament un “look” espectacular, també un dinamisme tan funcional com visual i que conjuga estil i agresivitat a parts iguals.

En aquest sentit, la caiguda del pilar C, el que flanqueja la lluna posterior i va fins el maleter, juntament als tres volums de la carrosseria, mantenen l’inconfusible esquema clàssic d’un gran cupè, reforçat amb diferents elements estètics que emfatitzen encara més la seva natura i el seu caràcter, com ara els passos de roda posteriors o els nous grups òptics de tecnologia LED amb efecte tridimensional.

Mercedes-Benz CLS, 2017, Edition 1, disseny selenite gris magno, cuir negre nappa

Un cop a la cabina, com passa amb qualsevol model de la marca, els interiors del nou CLS són difícilment superables. No hi falta de res! Ergonomia, luxe, tota mena d’atributs tecnològics, de confort, connectivitat i el bon gust tan propi de Mercedes-Benz estan presents en tots els racons d’aquesta imponent berlina esportiva.

L’alumini, els tapissats fets amb cuirs de primera, la nappa, els acabats de fusta, la il·luminació ambiental o el taulell d’instruments digital, culminen un habitacle on no hi falta cap detall per afegir.

Pel que fa a l’oferta mecànica, el CLS disposarà, al menys en principi, de dos motors dièsel de quatre cilindres i un de gasolina de sis en línia. Les potències abarquen des dels 286 fins els 367 CV. Tots ells vénen associats a un sistema de tracció integral 4Matic i al canvi de marxes automàtic de la casa.

El motor de benzina de sis cilindres està associat a un d’elèctric, el que els d’Sttutgard anomenen «EQ Boost». Aquesta associació fa possible la conducció sense necessitat del motor de combustió, doncs permet avançar amb la pròpia energia cinètica del cotxe.

La bateria es nodreix mitjançant la recuperació energètica d’alta eficiència, el que li permet beneficiar-se d’estalvis de consum que, fins ara, només estaven reservats  als models de tecnologia exclusivament híbrida.

Però sense dubte, com sempre passa quan seus en un Mercedes d’aquest nivell, és la quantitat de atributs tecnològics que ofereix, no solament al conductor, a tots els ocupants!

Entre molts, destacar el sistema de climatització, amb seients amb calefacció i funció de massatges que hereta dels darrers models de gamma, el control de creuer adaptatiu, l’alerta de col·lisió amb sistema d’activació de frenada preventiva i maniobra evasiva, l’avisador d’angle mort o els fars «Multibeam Led», entre molts d’altres.

També incorpora un sistema nou anomenat «In Car Office», que entre moltes opcions, s’ocupa de la gestió de l’agenda i del correu electrònic dels tots els dispositius que estiguin connectats.

El nou CLS es caracteritza per unes noves formes molt afilades que dibuixen tot el seu perfil

Encara falta una miqueta per poder veure’l rodant pels nostres carrers, però hem volgut fer-vos aquest avançament, donat que s’ho val amb escreix! A la que estigui a punt de desembarcar, ampliarem amb tots els detalls aquesta introducció que us hem fet aquí!

Informeu-vos-en a Automòbils Pyrénées. L’equip comercial de Mercedes-Benz us informarà al detall de totes les excelències del nou CLS i si escau, que escaurà, podreu formalitzar i configurar el vostre nou CLS.

Fotos: Mercedes-Benz