MICHELIN e.PRIMACY: SEGUR, DURADOR I ECO-RESPONSABLE

Des de l’1 de març de 2021, els conductors de cotxes de propulsió tèrmica, híbrida o elèctrica , ja siguin urbans, berlines o SUV compactes, ja poden equipar-los amb els nous Michelin e.Primacy. Aquesta nova generació de pneumàtics es caracteritza per oferir una atractiva combinació entre altes prestacions, estalvi, eficiència i mobilitat sostenible.

  • És el primer pneumàtic eco-responsable de la marca.
  • Ha estat dissenyat per minimitzar el seu impacte mediambiental.
  • Registra l’índex més baix de resistència al rodament de la seva categoria, la qual cosa permet estalviar carburant, reduir les emissions de CO₂ i augmentar l’autonomia dels vehicles, especialment els elèctrics.
  • Està dissenyat per oferir un alt nivell de prestacions el primer a l’últim quilòmetre.

El 1r. pneumàtic eco-responsable de Michelin

Desenvolupat en base a l’anàlisi del cicle de vida mitjana d’un pneumàtic, Michelin e.Primacy ofereix un alt nivell de prestacions al mateix temps que redueix el seu impacte ambiental.

En termes d’eficiència energètica compta amb l’etiquetatge ‘A’ i amb el ‘B’ pel que fa a adherència en superfícies lliscants.

Atès que menys de l’1% dels pneumàtics combinen de manera simultània un etiquetatge de tipus ‘A’ en resistència al rodament i ‘A’ o ‘B’ en adherència, el Michelin e.Primacy es converteix en un dels millors pneumàtics del mercat.

Campió en resistència al rodament

La baixa resistència al rodament ofereix múltiples beneficis en funció del tipus de vehicle:

  • Per a conductors de vehicles amb motor tèrmic pot reduir el consum de carburant fins a 0,21 l/100 km, la qual cosa representa un estalvi d’uns 80 euros durant la vida útil del pneumàtic.
  • S’estima que el benefici per al planeta durant la vida del pneumàtic implica una reducció d’emissions de CO₂ de 174 kg, l’equivalent a les emissions emeses per un vehicle en recórrer una distància d’uns 1.600 km.
  • En el cas dels vehicles elèctrics, el Michelin e.Primacy pot augmentar l’autonomia fins a un 7%.

Michelin també ha decidit compensar les emissions de CO2 associades no solament a la producció dels pneumàtics, també al seu transport fins al punt de venda.

Prestacions dissenyades per durar

El Michelin e.Primacy manté el seu alt nivell de prestacions del primer a l’últim quilòmetre de vida útil.  La vida útil del dibuix de la banda de rodament s’allarga gràcies a la tecnologia «Maxtouch Construction, TM», que maximitza el contacte del pneumàtic amb la carretera i distribueix les forces durant la frenada i l’acceleració més uniformement.

Les prestacions de seguretat també es mantenen durant tota la vida útil del pneumàtic. Fins i tot després de 30.000 km, el pneumàtic continua superant la prova de certificació europea de frenada en superfícies lliscants.

Per a tota mena de vehicles

Finalment dir-vos que el Michelin e.Primacy està disponible per a tota mena de vehicles, inclosos els híbrids i elèctrics. Inclou 56 referències diferents i és apte per llandes de 15 a 20 polzades.

Informeu-vos-en al vostre punt habitual.

——-

Més reportatges a la secció que trobareu al desplegable de la part superior del blog, o fent clic en aquest enllaç

Fotos: Michelin