,

Mini Countryman Untamed Edition: aventures amb estil

El nou Mini Countryman Untamed Edition arriba amb una exclusiva sèrie de característiques de disseny i d’equipament, les quals, a més de dotar-lo d’un estil molt particular, fan que el supervendes britànic es postuli com el company perfecte per gaudir d’aventures més enllà de l’asfalt de la ciutat.

Certament, la seva gran versatilitat, més el plaer natural de conduir-lo, fan que el Mini Countryman en general i ara l’edició Untamed en particular, puguin presumir d’aquest estil tan inconfusible que té el popular model dels de MINI des que va nèixer ara fa uns quants anys.

I és que aquest model s’ha situat en una posició molt atractiva en el segment dels compactes premium, tant per les seves prestacions, com sobretot, per aquest estil tan personal que destil·la des de sempre.

Ja disponible a Pyrénées Motors

La nova sèrie Untamed Edition, ja disponible a Pyrénées Motors, afegeix als atributs coneguts de qualsevol Mini Countryman, un exclusiu disseny què al costat de les seves particulars característiques d’equipament accentuen més els seus valors, destacant un caràcter tot terreny que desborda estil pels quatre costats.

TwinPower turbo + ALL4: combinació imparable

Si en això afegim uns propulsors potents, com els motors Mini TwinPower Turbo, el resultat tant en carretera, ciutat o eventualment al camp, serà d’allò més satisfactori. I és que aquests motors ofereixen una conducció molt prestacional fins i tot on l’asfalt brilla per la seva absència.

A més, amb l’ajuda de la tracció total ALL4 (opcional), el grip i l’estabilitat al circular per terrenys accidentats no serà mai un problema.

Amb tot això, l’edició Untamed del Mini Countryman convida a aventurar-se fora dels límits de la ciutat i anar a explorar nous camins amb estil, solvència i amb la màxima seguretat.

Untamed per fora

Estèticament parlant, l’exclusiu acabat de la carrosseria de color gris Momentum Grey metal·litzat, revela el modelatge de les línies de la carrosseria del cotxe amb un estil sorprenent, mentre que els trets tot terreny clarament identificables en el disseny exterior, completen aquest caràcter indomable del que presumeix aquesta edició especial, quelcom que també es fa evident amb la paraula Untamed (indòmit en català).

El nou acabat de la carrosseria apareix en el marc inferior de la presa d’aire, incloent el protector dels baixos, les insercions de la cortina d’aire del faldó davanter i les dels llindars laterals, així com en les insercions dels reflectors i del faldó posterior.

El fons del logotip de la marca en el capó i la porta gran posterior també són de color Momentum Grey metal·litzat, completant un look d’allò més atractiu.

Sostre a contrast

L’expressiu acabat de la carrosseria del Mini Countryman Untamed Edition es combina amb el sostre en color negre a contrast. També són de color negre les tapes dels retrovisors exteriors, els raïls del sostre i les carcasses dels fars.

L’opció Piano Black (negre brillant), afegeix altres elements de disseny d’aquest color: les vores de la graella del radiador, els fars, els llums posteriors, els escuts laterals, les manilles de les portes, els embellidors del tub d’escapament i -si s’afegeix com a equipament- els emblemes ALL4 dels panells laterals davanters.

Detalls en Frozen Bluestone

L’aspecte distintiu del cotxe es reforça encara més amb les quatre franges diagonals en el color blau Frozen Bluestone de la part inferior de cada porta. Les incrustacions i les plaques de suport dels llindars laterals també estan acabades en aquest blau.

Igual que els embellidors dels llindars de les portes, els llindars laterals presenten un motiu gràfic inspirat en un paisatge de muntanya, juntament amb la inscripció “UNTAMED”. Aquesta inscripció també apareix en les finestretes laterals posteriors.

Les llandes d’aliatge de 18 polzades amb un disseny exclusiu de dos colors, s’han desenvolupat específicament per a aquesta edició.

Untamed per dins

Ja a l’interior, l’edició Untamed destaca per lluir predominantment tonalitats verdes i blaves, tots dos colors inspirats en la natura.

L’exclusiu color Highland Green es combina amb les costures blaves i verdes a contrast de les superfícies dels seients esportius Mini Yours Leather Lounge.

Evocant la naturalesa

El gràfic dels llindars de les portes, que evoca un paisatge muntanyenc, també guarneix amb molt d’encert els passadors de la zona exterior dels suports, mentre que l’embellidor il·luminat Frozen Bluestone també inclou aquesta mena de paisatge dibuixat.

Els llistons del tauler d’instruments, inclòs el central, són de color blau Frozen Blue metàl·lic, mentre que els embellidors de les portes són de color gris Arctic Silver metàl·lic.

Aquesta sèrie especial del Countryman porta inscrita la paraula Untamed tant als seients, com en el radi inferior del volant esportiu tapissat amb cuir.

El disseny exclusiu de l’interior del cotxe es completa amb unes catifetes decorades amb un motiu paisatgístic tridimensional en relleu, així com amb un revestiment del sostre de color antracita.

Equipament

La gamma d’equipament del Mini Countryman Untamed Edition inclou, entre d’altres, els fars LED amb funcions ampliades, els fars antiboira també de tipus LED, el paquet d’il·luminació, el paquet Mini Excitement i els Mini Driving Modes.

El sistema Connected Media -que també ve de sèrie- ofereix una xarxa intel·ligent de serveis digitals, inclosa la integració del telèfon intel·ligent, l’’Apple CarPlay, el servei Mini en línia i els Remote Services ja coneguts de les darreres novetats.

Pyrénées Motors

Informeu-vos-en a Pyrénées Motors, el concessionari oficial Mini per a Andorra. Els trobareu a l’exposició central de Pyrénées Andorra Automoció, a Prat de la Tresa s/n. Tel 880 750.

———

Si voleu accedir a d’altres novetats elèctriques o híbrides, podeu fer-ho des de la secció “Novetats” del menú principal del blog, o directament mitjançant aquest enllaç.

Fotos: Mini