,

MONTELLÀ CONTINUARÀ AMB EL CALENDARI PREVIST

Després de la incertesa sorgida a partir dels darrers fets viscuts en el marc de la Pujada a Ubrique, fets referents a les modificacions que Montellà havia de dur a terme en el seu cotxe i que van acabar provocant que el pilot dubtés si podria continuar competint, s’han pogut resoldre

Finalment, el pilot, la federació i  el seu equip han pogut trobar la forma de desencallar la situació, de manera que podrà seguir amb el calendari previst dins de la Categoria CM-Promoció en els Campionats d’Espanya i Catalunya de l’especialitat.

I és que el pilot va deixar la localitat gaditana molt tocat moralment i amb una incertesa total sobre el seu futur més proper:

És evident que deixar el campionat va ser una de les possibilitats que em va passar pel cap. Era conscient que la meva mecànica era totalment legal però calia demostrar-ho i per fer-ho necessitava d’un plus econòmic que no tenia. Al principi semblava un carrer sense sortida”.

Calia trobar una solució i amb la serenitat que dóna veure les coses en fred, l’Edgar va anar per feina per solventar-ho i no va parar fins aconseguir-ho.

En el que no hi ha marxa enrere possible és en els 0 punts de la prova d’Ubrique i per tant en la dificultat que això suposarà per al pilot de cara a poder estar entre els millors al final del campionat.

Arribat en aquest punt però, tot i el problema de la puntuació, Montellà sembla haver recuperat la motivació de cara a les proves pendents:

Hem decidit no anar a la prova de Tenerife però sí que estarem a les quatre proves peninsulars que resten per disputar. Crec que a part de ser una bona oportunitat per aprendre, és un compromís que tenim de cara als nostres patrocinadors i volem complir“.

Així doncs, la propera cita d’Edgar Montellà serà els dies 5 i 6 de maig a la XXII Pujada a Prades.

Fotoesport