MOTO GUZZI V7 III RACER: LA V7 CAFÉ RACER

L’acabat més esportiu

Corresponent a la gamma més retro de la icònica marca italiana, la Moto Guzzi V7 III Racer és la versió més esportiva. Donades les seves formes i conceptualitat, ve a ocupar el lloc d’una café racer, un estil de rigurosa actualitat avui día. A les seves prestacions i característiques tècniques, cal sumar-hi una sèrie de millores respecte del model precedent, com ara el nou i sofisticat control de tracció.

Una V7 d’estil café racer

Juntament amb l’acabat Aniversari, la Racer arriba per conmemorar el 50è aniversari del primer model V7, sent aquesta la més esportiva d’aquesta renovada família V7 que tant d’èxit a tingut des que va aparèixer fa ja mig segle.

Aquesta tercera generació arriba complint la rigurosa norma Euro 4. Ho fa gràcies a un renovat motor bicilíndric en V de 744 CC que ara veu augmentada la seva potència fins els 52 CV amb 60 Nm de parell.

Un dels canvis més importants el trobem en el nou control de tracció desconnectable amb dues opcions.

La possibilitat de poder configurar la mesura de la roda posterior també és un dels canvis destacables d’aquesta nova generació 2017.

També s’ha revisat la geometria del xassís, al qual se li ha reforçat la part davantera.

Farcida de detalls qualitatius

Parlant de la part de xassís, destacar que també incorpora un nou seient més baix, el que fa que sigui més accessible per a pilots de menys estatura. D’aquesta part i per acabar, destacar que els estreps estan més baixos i lleugerament avançats que fins ara.

Respecte del motor i al marge del control de tracció abans esmentat, s’han ajustat les relacions de les marxes i algunes peces de l’embragatge en sec, el que millora substancialment la suavitat i progressió del conjunt.

Sent la versió més esportiva de la família V7, la Racer ve farcida de detalls en aquest sentit.

Els més tècnics els trobem en la instal·lació d’una suspensió posterior d’Öhlins regulable en precàrrega, compressió i rebot i en els frens Brembo d’alt rendiment.

Estètica diferencial

Entre els estétics destaquen la numeració especial corresponent a l’edició, el manillar lleugerament inclinat, el color vermell del xassís i del basculant, les insercions també en vermell de l’agulla del dipòsit i del logo dels pneumàtics, el dorsal d’alumini dels costats posteriors del seient, el seient esportiu amb una coberta per fer-lo monoplaça i que cobreix la plaça del passatger o els diferents detalls rematats en alumini negre anoditzat.

Aquesta moto té a més un altre atractiu molt important, ja que surt per poc més dels 9.000 €, un preu molt competitiu respecte de la majoria de propostes similars d’altres marques.

A la nova botiga de motos de Grup Pyrénées tenen una unitat disponible que poder veure en directe per acabar de conèixer amb tot luxe de detallsla resta de les especificacions que inclou.

Trobareu la botiga just després del concessionari Mercedes-Benz de les instal·lacions principals de Grup Pyrénées Automoció.

Concretament els trobareu a Prat de la Tresa s/n. Sant Julià de Lòria. Tel. 880725.