MOTORUM: MOTOS, TENDÈNCIA I ESTIL

En aquest reportatge us presentem Motorum, un nou centre dedicat al món de les motos que neix per ser molt més que simplement una altra botiga.

Botiga experiencial

Motorum, tal i com ens comenta en Josep Alaminos, màxim responsable d’aquest nou punt comercial, és una botiga experiencial que vol oferir molt més que motos i accessoris o complements, vol ser un punt de referència on la relació amb els clients esdevingui tota una experiència.

Josep, explica‘ ns una mica això que m’avançaves fa una estona respecte d’oferir molt més que una simple relació de compra i venda

-El concepte en que es basa Motorum vol allunyar-se dels principis clàssics d’una botiga i prou. A Andorra és un concepte molt innovador, ja que més enllà de vendre una moto, el que volem és vendre una experiència que doni molta més confiança i seguretat  al client a l’hora d’adquirir un producte a Motorum.

Començant per la decoració i la situació dels productes, la qualitat d’aquests i lògicament la manera d’atendre dels comercials. Oferim tot el que pugui fer-te falta en un mateix espai. Des d’una moto, passant pels accessoris, la roba i el servei de taller. Ens escapem però, del concepte de botiga multimarca d’exposició massiva, oferint marques i productes amb un toc d’exclusivitat, més encarat cap a la moda casual, però al mateix temps, funcional, segura i prestacional.

Servei de taller multimarca

Un incís, el taller és multimarca o exclusiu per a les vostres marques?

-És un taller preparat per poder atendre tots tipus de moto i de qualsevol marca. Afortunadament arrossego un bon bagatge i tinc molts clients que sempre m’han portat les motos a mi. No volia perdre aquesta valor tan important i per això vam acordar amb direcció general oferir un servei de taller multimarca.

Peugeot Motorcycles

Parlant de les vostres marques de motos. Exactament quines teniu?

-Som  concessionari oficial de Peugeot Motorcycles

Perdona que et talli, però no era Peugeot Scooters?

-Sí, però des de que Mahindra l’ha comprat les coses han canviat, i més que canviaran. Hi ha previst fins a 20 models nous entre motos i escúters en cinc anys. Hi haurà un canvi molt important que capgirarà el sector. També hi ha moltes novetats previstes en quant a mobilitat elèctrica.

Fàntic /Caballero

I de Fàntic que m’en dius?

-Fàntic és també una marca que portem nosaltres, incloent-hi la gamma Caballero, una línia de models de tall retro de molta qualitat. Les Caballero están disponibles en 125, 250 i 500 CC. Són motos molt lleugeres (136 kg), de manera que pots fer-la anar tant a diari, com per fer rutes de mitjana distància, incloent-hi les sortides per pistes.

Benelli, el retorn!

Sé que també porteu una marca molt especial.

Sí. És la darrera marca que hem agafat, també com a importadors oficials per Andorra i que a mi em fa molta ilusió per tot el que representa. Parlo de Benelli, una marca italiana amb més de 100 anys de trajectòria. Els de Benelli ofereixen un nou catàleg molt modern de models a preus molt competitius. Tenen des de models de 125 CC fins els de 500. En breu treuran una nova línia amb motors de 700, 900 i 1200 CC.

Destacar que seguim sent els importadors oficials de Gas-Gas, la primera marca amb la que vam arrencar ja fa uns anys i per la qual tothom que practica el Trial ens coneix molt bé.

Nous agents Non Stop Bikes

Però al racó de trial veig exposades més marques

-Sí. Precisament pel que et dèia de que molts usuaris de trial ens coneix, volíem donar un servei el més ampli possible i paral·lel a Gas-Gas. Per això ens hem fet agents oficials de NON STOP BIKES, el grup que més motos de trial ven a Europa. Així, juntament a GAS-GAS, si es dóna el cas podem vendre motos de qualsevol marca, donant un servei integral a qualsevol client.

El millor en moda casual

En roba també veig que heu fet un plantejament similar

-Sí. També en això hem volgut escapar-nos del concepte de botiga de roba i d’accessoris massius. I és que com en les motos, hem buscat roba i complements diferencials, més de moda que no pas de ruta.

A les grans ciutats del món hi ha botigues amb marques de tendència motera, urbana i absolutament de moda.

En aquesta líni, a Motorum oferim una linia de roba i complements amb la que pots anar a qualsevol lloc sense desentonar, tot el contrari. I tot això sent roba preparada per afrontar qualsevol situació en moto. Vul dir que està preparada amb proteccions, teixits especials…etc..  La diferència és que vas vestit de carrer i molt a la moda.

Deus ex Machina, Fuel…

Imagino que parles de Deus ex Machina?

-Bàsicament sí. És una marca que marca tendència i és molt difícil d’aconseguir. Nosaltres  l’hem aconseguit i n’estem molt contents, ja que consolida aquesta image global que volem donar. Recordes el que parlàvem d’una botiga experiencial?  Doncs això.

Fuel és també una marca que tenim en exclusiva. És igualment casual, però aquesta destaca per ser casual però molt tècnica.

Paral·lelament treballem amb altres proveïdors que completen aquest concepte de moda casual. Bàsicament volem vestir a molta més gent que no només als que van en moto. Com dèia abans, hi ha una tendència de moda amb look motard que no té perque anar en moto necessàriament.

Oberts cada dia

Ja per acabar, quin horaris feu?

-La botiga està oberta tota la setmana i el taller de dilluns a divendres.

Els horaris van de les 09.00 del matí fins les 14.00 i de 15.00 a 20.00.

Doncs amb això acabem. Gràcies Josep.

Des de Motoraldia ja només ens queda que convidar-vos a tots, motards o no, a venir a conèixer Motorum.

Trobareu Motorum a l’Av. Santa Coloma, 75 (Baixos) Tel. +376 720 372