MOTOS AUTOMÒBILS PYRÉNÉES

Ara fa tot just un any i escaig de l’obertura de la nova divisió de motos d’Automòbils Pyrénées, un centre dedicat  -com el seu nom indica-  al món de les motos.

A Motos Automòbils Pyrénées trobareu un gran ventall de possibilitats per trobar el tipus de moto més adient segons les vostres necessitats, el vostre perfil o el que més patxoca us faci. Hi ha des de ciclomotors i motos de caire purament urbà, a motos de carretera, tot passant per les icòniques Vespa italianes o per els models de propulsió elèctrica aptes per gaudir de les excel·lents condicions del Pla Engega.

 

Aquesta pluralitat d’opcions és dóna gràcies a la gran oferta de marques que distribueixen. En aquest sentit, a Motos Automòbils Pyrénées tenen la representació oficial de les marques de Grup Piaggio, amb Vespa, Aprilia, Piaggio i Moto Guzzi, però també altres marques com són Suzuki, Sym, MV Augusta i Macbor, la darrera en entrar a les seves files.

Per parlar-ne una mica de tot plegat i fer un petit balanç d’aquest primer any, vam apropar-nos fins a la botiga, situada una mica per sota del concessionari Mercedes-Benz. Allà vam poder parlar una mica amb Joan Aleixendri, el responsable d’aquest departament i amb David Grau del departament comercial.

El temps passa volant Joan. La primavera ja està aquí, el Pla Engega a punt…. Que tal aquest primer any?

J.A. “Molt contents. El balanç és molt positiu. Tenint en compte que era el primer any, hem assolit una bona xifra global d’operacions. De fet, en marques com Suzuki, que ja es comercialitzava a Andorra, les xifres han experimentat un creixement important. Amb la gamma d’escúters i de motos urbanes de Grup Piaggio, també ha passat quelcom similar. Ja només entre Vespa i Piaggio hem assolit uns bons objectius. Fins i tot amb les emblemàtiques Moto Guzzi o amb Macbor, la darrera marca que hem entrat recentment, que no la darrera, també estem treballant força”.

 

Espera un moment, que se m’acumulen les preguntes! A banda de que m’expliquis això de les Macbor, m’ha semblat que has dit, com qui no vol la cosa, “que no la carrera”. Encara teniu plans de creixement a la vista?

J.A. “Sempre tenim plans de creixement al cap, forma part de l’ADN de Grup Pyrénées. Diferent és que es puguin dur a terme o no, però la naturalesa d’aquesta gran empresa sempre ha estat anar un pas més enllà.  En tot cas, tampoc no puc dir-te massa cosa més, però sí, hi ha previstes noves incorporacions pel que fa a la gamma comercial que volem oferir. En aquest sentit i com pots veure, les instal·lacions ja no tenen ni un metre quadrat d’espai disponible, de manera que una cosa portarà inevitablement a l’altre i per tant, l’exposició també rebrà alguna modificació. I fins aquí puc llegir, que sempre m’ho treus tot!

Caldrà que esperis una mica per veure de que et parlo, però tranquil, que no serà massa temps i el que farem agradarà molt a tothom”.

Ok a esperar que em toca. El cert és que em deixes ben intrigat. Tornem on estàvem. Em parlaves de la marca Macbor?

J.A. “Macbor és una marca amb una estratègia de preus molt comercials, de gran qualitat i amb un nivell d’acabats i prestacions molt interessants. Fins ara gamma està limitada a motors de fins a 125, però des d’aquest estiu també hi haurà motors de 250”.

D.G. “El gran què d’aquesta marca, qualitat i preus al marge, és que proposa motos molt ben equipades i que són de molta actualitat, com per exemple és el cas dels models de tipus trail. Equipada completamente i amb maletes incloses, surt per 2.500 euros”.

 

I el tema de les opcions elèctriques? Perquè tot just acaba d’arrencar la tercera campanya d’ajuts del Pla Engega oi David?

D.G. “Acaba d’arrencar fa uns dies i ja tenim unes quantes demandes en tràmit! En motos elèctriques tenim les Scutum i les Volta. Les primeres són motos tipus escúter urbà i les segones són ja més canyeres. Són models amb molta més potència, doncs equivalen a un motor d’uns 32 CV i com veus, són de tipus Supermotard.

 J.A. Les dues marques tenen molta sortida gràcies a les ajudes del Pla Engega, ja que ofereix interessants condicions pel que fa al preu. Per exemple, les Scutum baixen dels 5.490 euros de tarifa a poc més de 3 mil, completment equipada i amb la bateria de més llarga durada”.

Quina autonomia té i quan tarda en recarregar-se una Scutum?

D.G. “L’autonomia és de 100 km i el temps de recàrrega d’unes 3 hores. Suficient per voltar uns quants dies sense haver de recarregar-la. A més, com veus, està molt ben equipada”.

J.A. “Ja que parlem de condicions, permet que destaqui que a la divisió de motos d’Automòbils Pyrénées també oferim les fòrmules de finançament de Financera Pyrénées, que com en el cas dels automòbils, disposa fòrmules de finançament molt interessants, com ara les de leasing o les de rènting”.

També són vàlides per les motos? Hi ha un mínim per poder accedir en aquests plans de finançament? Vull dir, totes les motos poden gaudir d’aquests finançaments a mida?

J.A. “Totes les nostres motos poden accedir als finançaments. Aquests plans financers són aptes tant per una moto de primer preu com per a models de gamma alta”.

 Realment ho poseu molt fácil. Ara que la primavera està entrant de ple i amb aquests dies de bon temps, el cert és que be molt de gust deixar el cotxe de costat i moure’s en moto. Està clar que entre la varietat que oferiu i les facilitats a l’hora de trobar fòrmules de finançament a mida, és difícil venir i no sortir en moto!

Segur que aquest segon any serà més bo encara.

J.A. “D’aixó es tracta. En unes setmanes t’aviso i t’explico definitivament les moltes novetats que estem acabant d’enllestir”

Ja hi som, ara que m’hen havia oblidat vas i m’ho recordes de nou! En fi, quedem així.