,

MULTIMOTO PREPARA LES NOVETATS KTM DE CARA A JUNY

Novetats KTM per aquest estiu. Tot i aquest llarg periode d’inactivitat comercial, els de Multimoto, concessionari oficial KTM a Andorra, han estat acabant de preparar les novetats de la marca per aquest estiu.
KTM 390 Adventure
La KTM 390 Adventure és la gran novetat, però no arriba del tot sola, estarà flanquejada per la 1290 Súper Duke R i per la 890 Duke R, ambdues amb nous i valuosos arguments.

Protagonista indiscutible

Sigui com sigui, aquí i arreu, el protagonisme del catàleg 2020 de KTM se l’endurà l’esperada 390 Adventure, una moto que arriba per convertir-se en la nova referència en el segment de les motos d’aventura, aptes per conduir-les amb el carnet A2.
Els dos grans atractius d’aquesta nova Adventure el trobem en la seva estètica i en la dotació de sistemes i equipaments. I és que la KTM 390 Adventure hereta l’estètica i el gruix de tecnologies de les seves germanes de gran cilindrada.
43 CV i 373 CC
Amb una potència de 43 CV, la nova 390 Adventure està impulsada pel mateix motor monocilíndric de 373 CC de la 390 Duke i de l’RC 390.
Inclou embragatge antirrebot per evitar el bloqueig de la roda del darrere en situacions de reduccions radicals.
Com les grans Adventure de KTM
També disposa del sistema de control de tracció ABS offroad de la marca. Aquest sistema permet bloquejar la roda del darrere i l’ABS en ple revolt per poder reduir la velocitat en qualsevol situació, el que implica un grau de seguretat molt important en aquestes fases de pilotatge tan compromeses.
Altres elements de gran qualitat els trobem en les suspensions WP i els frens BYBRE de Brembo. La pantalla TFT a color, amb GPS integrat, completa el gruix de components de primer ordre que presenta la nova 390 Adventure.

Menys de 6 mil euros

Respecte del preu, gran notícia, la 390 Adventure està als voltants del 5.500 euros, un preu que donades les altíssimes prestacions i equipaments, fan d’aquesta moto una excel·lent opció per aquest 2020 ,dins del segment de les motos d’aventura.
Un apunt de les Duke
Abans d’acabar aquest reportatge us farem un petit apunt que fa a la 1290 Súper Duke R i a la 890 Duke R.
La 1290 Súper Duke arriba amb un motor de 180 CV i un nou xassís. És sis quilograms més lleugera.
Per la seva banda, la KTM 890 Duke R puja fins els 890 CC i assoleix els 121 CV.
Informeu-vos-en a Multimoto. Els trobareu a l’Av. de la Bartra, tot pujant direcció a Encamp. Tel 833112
Fotos: KTM
Per d’altres novetats en moto, feu clic aquí