Muvif: patinets, cotxes utilitaris i ara escúters, també elèctrics

Muvif, la coneguda plataforma de mobilitat compartida que opera a Andorra des de fa un parell d’anys, ha augmentat la seva oferta de vehicles afegint als cotxes i patinets, una dotzena d’escúters elèctrics Silence,  marca capdavantera en el sector sharing a les principlas ciutats europees.

Com una 125 CC

Amb una potència equivalent a 125 CC i amb un alt rang d’autonomia, la Silence S02 té la potència suficient per transportar dues persones entre parròquies amb total solvència i seguretat.

Tot i que inicialment la flota esta repartida entre Sant Julià de Lòria, la capital i Escaldes, els responsables de Muvif saben que la gran quantitat d’usuaris que ja fa ús tant dels patinets, com dels cotxes utilitaris, aniran repartint la flota de forma natural més enllà d’aquestes parròquies a mida que en facin ús.

App Muvif

Com la resta de vehicles Muvif, tot s’administra des de l’aplicació que hi ha disponible als stores d’Android i d’Apple.

En aquest sentit, recordar-vos que des de l’App l’usuari ho gestionarà tot.: la localització, la reserva, el desbloqueig, l’ús, l’accés a la maleta i el bloqueig final, tot directament des del mòbil.

Maleta amb 2 cascs

A la maleta hi ha dos cascs, així com reixetes higièniques per al cabell.

Per poder fer ús d’aquest nou servei d’escúters  cal tenir un mínim de 16 anys i el corresponent carnet.

Una App molt intuïtiva

Respecte del procediment a seguir, és ben simple. Un cop us hagueu descarregat l’App, haureu de donar-vos d’alta incloent dades com el permís de conduir, les dades personals i les de facturació. Un cop fet això, ja només caldrà que obriu l’aplicació, seleccioneu el tipus de vehicle que voleu. A partir d’això escolliu la unitat que hi hagi més aprop de la vostra ubicació i llest! Un cop arribeu on estigui el vehicle, només haureu de seguir les instruccions per desbloquejar-lo.

———

Per a més reportatges aneu a la secció que trobareu en el desplegable de la part superior del blog, o feu clic directament en aquest enllaç.