,

NOU BMW X1: ACTUALITZAT DE CAP A PEUS

La nova entrega del BMW X1 arriba amb un munt d’actualitzacions en tots els apartats, aconseguint que el “petit” SUV de la gamma X dels de BMW esdevingui un model encara més complet i prestacional.

Recentment arribat a Pyrénées Motors, de moment està disponible amb dues motoritzacions dièsel. De cara a l’any vinent arribarà la variant híbrida endollable.

Graella imponent

Amb una graella en sintonia amb les darreres entregues de la marca, es a dir, bastant sobredimensionada, el nou X1 llueix molt des del frontal gràcies en aquest aire modern i molt potent. Aquesta sensació de frescor i modernitat l’enfatitzen els nous fars (dotats de tecnologia LED) però també per els paracops de nou disseny.

La nova gamma proposa diferents acabats:«xLine», «Sport» i «M-Sport».

Nous colors

Tot i l’extensa gamma de colors disponibles regularment, aquesta nova entrega afegeix tres més: «Jucaro Beix», «Misano Blue» i «Storm Bay», tots tres metal·litzats.

Completen aquest gruix d’afegits de personalització, quatre nous dissenys de llandes.

Interiors actualitzats

L’interior del BMW X1 2019 també arriba profundament actualitzat. Visualment més modern i espaiós, ofereix molts més components i sistemes tecnològics de darrera generació.

Visualment destacar les noves tapisseries i les diferents possibilitats de colors nous que hi ha disponibles. Totes elles juguen contrastant amb les diferents textures de les insercions disponibles, així com amb les costures.

Fins a 3 pantalles

Tecnològicament destacar el sistema multimèdia. Està disponible amb tres tipus de pantalles: una de 6,5 polzades, una de 8,8 o una de 10,25 tàctil. Aquesta darrera és de nova factura.

En això hi ha que afegir l’última actualització de «BMW Connected Drive».

En quant a l’habitabilitat, destacar que el seient del darrere es pot abatre en una proporció de 40:20.40. Opcionalment podem tenir un desplaçament longitudinal de fins a 13 centímetres, fet que millorarà notablement l’habitabilitat i la capacitat del maleter.

 

L’opció híbrida pel 2020

Ja en l’apartat mecànic, esmentar que tant els dos motors disponibles actualment, com la resta de configuracions previstes compleixen amb les rigoroses normatives Euro 6d-Temp i Euro 6d.

Segons està previst, el ventall de combinacions entre propulsors i transmissions superarà la quinzena d’opcions, inclosa la «xDrive25e» la versió híbrida endollable prevista pel 2020.

De moment dos motors

Les dues que actualment hi ha disponibles corresponen a un «sDrive16d» amb 116 CV, disponible tant amb caixa del canvi manual de sis marxes (de sèrie), com amb una d’automàtica de set. Aquest motor xifra el consum entre els 4,1 i els 4,4 litres als 100 quilòmetres.

Les emissions són d’entre 107 i 116 grams de CO2/km.

L’altre motors és un «xDrive25d». Amb una potència de 231 cavalls, només està disponible amb el canvi Steptronic de vuit velocitats i amb tracció integral «xDrive».

El consum està entre els 4,9 i 5,2 litres, mentre que les emissions no superen els 136 grams de CO2.

Informeu-vos-en a Pyrénées Motors, concessionari oficial BMW pel Principat. Els trobareu a Prat de la Tresa s/n. Tel. 880750.

Fotos: Press.BMWgroupe