,

Nou Citroën ë-Berlingo Van: Prestacions, autonomia i confort ECO

  • La família dels Citroën 100% elèctrics i la gamma de vehicles comercials creix  amb la nova Citroën ë-Berlingo VAN.
  • Representant de l’electrificació, el Nou Citroën ë-Berlingo incorpora la capacitat de càrrega, la robustesa i la polivalència que han consolidat el lideratge d’aquest model des de 1996, amb els avantatges de la mobilitat elèctrica.

Citroën conclou el procés d’electrificació de la seva gamma de vehicles comercials amb l’arribada de la versió “zero emissions” per al seu furgó més emblemàtic: el Citroën ë-Berlingo Van.

Aquest nou model elèctric s’inspira en les necessitats de professionals que necessiten moure’s amb agilitat tant per ciutat com per carretera, independentment de les restriccions d’accés a algunes zones, com ara les dels centres històrics o comercials.

Amb tota la polivalència, la fiabilitat, la solidesa, l’espai de càrrega i el sentit pràctic de la familia Berlingo, la nova ë-Berlingo Van es distingeix de les versions tèrmiques pels seus monogrames exteriors, pel nou quadre d’instruments digital de 10 polzades, pel selector dels modes de conducció i per incorporar un motor elèctric que desenvolupa 100 Kw (136 CV) de potència i 260 Nm de par instantani.

275 km per treballar

La bateria d’ions de liti de 50 kWh ofereix una autonomia de 275 Km (WLTP). Aquesta és una xifra més que suficient per cobrir les necessitats diàries de tota mena de professionals.

Un altre gran avantatge és el baix cost d’ús. I és que el seu manteniment és un 30% més econòmic que el d’un Berlingo Van amb motor dièsel.

El nou Citroën ë-Berlingo Van té tres modes de conducció: Power, que treu el màxim partit a les prestacions, Normal i Eco, ambdós amb més rang d’autonomia i estalvi. L’ECO, com indica el seu nom, és el mode més estalviador.

4,4 m³ de volum

Com la gamma tèrmica del Berlingo Van, el Citroën ë-Berlingo Van disposa d’un volum útil de fins a 4,4 m³. Permet carregar objectes de fins a 3,44 m de llarg, amb la possibilitat d’afegir en aquestes cotes la modularitat de la cabina Extens®. La càrrega útil arriba a 800 Kg i pot remolcar fins a 750 Kg.

La gamma ë-Berlingo s’ofereix en talla M i XL i amb dos acabats. La versió Control disposa d’aire condicionat, fars d’encesa automàtica, ajuda a l’arrencada en pendents, el Citroën Connect Box, la guantera Top Box i els retrovisors calefactats. L’acabat Club va més enllà. Inclou els sensors d’aparcament posteriors, el control de creuer amb limitador de velocitat, la detecció de la pressió dels pneumàtics i els fars antiboira.

Ajudes a la conducció

En l’apartat tecnològic l’ë-Berlingo Van compta amb 18 funcions d’ajuda a la conducció per afrontar amb tranquil·litat tota mena de maniobres i trajectes.

Com a bon elèctric, el silenci i la suavitat de la mobilitat zero emissions, unida a equipaments com l’ajuda a l’arrencada en pendents, la càmera de marxa enrere, el pas automàtic de llums de carretera a llums d’encreuament, l’assistent per aparcar (Park assist), l’Active Safety Brake i l’alerta per canvi involuntari de carril, permeten una conducció relaxada i segura mentre es treballa.

Aplicacions de recolzament

La van elèctrica es comercialitza de sèrie amb un cable de modus 2. A més, per mitjà d’aplicacions com la MyCitroën, es pot accedir a diferents funcions. Per exemple és pot programar la càrrega per aprofitar les hores on les tarifes elèctriques són més competitives. També hi ha la funció de precondicionament a distància de l’interior.

Per la seva banda, des de l’aplicació Free2Move s’ofereix el servei Charge My Car, que dóna accés a milers de punts de càrrega públics a tota Europa.

Informeu-vos-en a Automòbils Pyrénées, concessionari oficial Citroën a Andorra. Els trobareu a Prat de la Tresa s/n. Tel. 880 700

———

Si voleu seguir altres novetats, accediu a la secció de novetats des del menú superior, o feu clic en aquest enllaç directe.