NOU NISSAN LEAF: ELÈCTRIC, AUTÒNOM I AMB UN ÚNIC PEDAL

Els de Garatge Nogreda, concessionari oficial Nissan automòbils per Andorra, ja han rebut les primeres entregues de la segona generació d’un dels millors elèctrics del moment, el nou Leaf, un model que enguany arriba, a més de amb un canvi estètic total, amb molts arguments tecnològics i de prestacions sense igual. De fet, només cal llegir les excel·lents crítiques internacionals, per comprovar-ho.
El nou Leaf hereta el llenguatge d’estil i de disseny de models com el nou Qashqai, amb el qual comparteix el disseny de la calandra central i els grups òptics dotats de tecnologia LED.

El disseny dels interiors també arriba amb les últimes novetats tecnològiques de la marca.

La consola central destaca per sobre de qualsevol altre element, gràcies a la pantalla tàctil de 7 polzades i al sistema d’infoentreteniment, compatible amb la telefonia d’Apple i la d’Android.

Tecnològicament, un detall que molt ha donat que parlar, el trobem en l’únic pedal de conducció anomenat «e-Pedal». Dotat d’un sistema únic al món aquest pedal serveix tant per accelerar com per frenar, ja que aquest actuarà en funció de les necessitats del cotxe i del trànsit. Sobta oi?

El nou Leaf s’endinsa també en la conducció autònoma gràcies a dos sistemes: el «ProPILOT»  que és un sistema capaç de prendre el control del cotxe en condicions de circulació favorables, com ara en cues de trànsit dens o en autopistes i on és capaç de circular tot solet, i un segon anomenat  «ProPILOT Park», destinat a aparcar els cotxe sense que s’hagi de fer res.

Gràcies als 150 CV i als 350 Nm de parell, les capacitats prestacionals i dinàmiques que ofereix el nou motor elèctric superen amb escreix la versió precedent. Gràcies a les bateries -de liti de 40 kWh-  el Leaf ofereix una autonomia de 378 quilòmetres (en el cicle de prova europeu NEDC)

La bateria pot recarregar-se fins al 80% en tan sols 40 minuts en un punt de recàrrega ràpida.

Recordeu que ja està disponible i que fins i tot hi ha una unitat demo per provar. Nosaltres, amb la imminent sortida del nou Pla Engega 2018, us farem un reportatge de prova de circulació tant per ciutat com per carretera, en una secció que farem per esvair qualsevol subte que pogueu tenir respecte de la capacitat d’aquesta nova generació de vehicles elèctrics, que ja poden ser considerats com a vehicles complets amb els quals poder fer-ho tot.

I és que de cara en aquest nou 2018, gràcies a la rapidesa amb què avancen les tecnologies aplicades al món de la mobilitat elèctrica, models com el Leaf poden cobrir totes les necessitats i perfils, tant per l’autonomia, com pel rendiment i les prestacions en general.

Informeu-vos a Garatge Nogrega Nissan i si esteu interessats, recordeu que ja podreu fer la prova amb la unitat que tenen preparada.

Sigui com sigui, els trobareu a la Baixada del Molí, 18-20 d’Andorra la Vella. Tel. 805507 o 805509.