,

NOU OPEL MOKKA: METAMORFOSI TOTAL BY PSA

Recordeu la primera entrega de l’Opel Mokka? Va ser un dels models SUV que va treure Opel ara farà poc menys de 8 anys. Si us va agradar llavors, de ben segur que enguany us agradarà molt més. I és que donat el canvi que ha experimentat aquesta nova entrega, el resultat no només s’adapta al que és tendència, sinó que ho fa amb molt d’encert.

De General Motors a PSA

El cas és que des l’arribada d’aquella primera entrega ha plogut molt, tant que la marca ha passat de ser dels de General Motors a incorporar-se al grup francés PSA. El cert és que vist el resultat, val a dir que el canvi ha valgut molt la pena.

I és que enguany, aquell crossover més aviat indefinit en el què les formes feien passar desapercebuda la feina de disseny, arriba ara amb una geometria molt més contundent i amb molt més caràcter, apropant-se de nou al concepte de disseny més actual i exitós del moment.

Com veieu en les imatges adjuntes, aquesta nova entrega del Mokka és molt més visual, -i no ho diem pel recurs de dos colors- sinó pel fet que és molt més agosarada estèticament i preparada pels nous temps.

Interiors

Pel que fa als interiors, destacar el nou quadre de comandaments digital, així com la gran pantalla central tàctil de 10 polzades. Esmentar també que amb el nou Mokka s’estrenen alguns elementsentre els quals alguns de tecnològics. En aquest sentit hi ha el sistema de recàrrega sense fils per a telèfons mòbils, uns nous seients de tall ergonòmic i un conjunt de sistemes de seguretat molt complert entre els què s’inclouen de sèrie el control de creuer adaptatiu, el manteniment de carril i el reconeixement automàtic de senyals.

En breu, el Mokka-e

També s’estrena el Mokka-e, la versió 100% elèctrica que se sumarà juntament al recentment arribat a Automòbils Pyrénées Opel Corsa-e, del que també parlarem en breu.

Vist des del davant el nou Mokka destaca per dos cose principalment:  la nova calandra i els nous grups òptics equipats de la tecnología LED IntelliLux.

Nova plataforma modular

El nou crossover equipa la mateixa plataforma modular «CMP» que fan servir models com el nou Corsa o els Peugeot 208 i 2008. És gràcies en aquesta plataforma que s’ha pogut implementar la variant elèctrica. Aquesta variant equipa un motor de 100 kW (uns 135 CV) i unes bateries de 50 kWh. L’autonomia anunciada ronda els 332 km

En tot cas, si encara sou reticents pel que fa als propulsors totalment elèctrics, sempre podreu optar per les diferents mecàniques dièsel i gasolina que hi haurà en la gamma.

Abans de final d’any

Sigui com sigui, tant si us decanteu pel Mokka-e, com si ho feu per les altres variants, dir-vos que en principi arribaran al mercat abans de finals d’any. En parlarem amb més profunditat un cop ens confirmin des d’Automòbils Pyrénées la seva recepció. Serà llavors quan programarem una prova de conducció i quan us en parlarem amb més detall.

Fins llavors, podeu resoldre qualsevol dubte adreçant-vos a la divisió Opel de Grup Pyrénées Automoció. Tel. 880700

Per seguir altres novetats en automòbils, feu clic aquí

Fotos: Opel