,

NOVA MAXSYM 400i 2020

De la mateixa forma que fa 8 anys, el boom d’escúters equivalents de primeres marques, entre elles Yamaha i Suzuki , totes de 400 CC, va agafar per sorpresa a la marca de Taiwan, deixant la MaxSym 400 amb un cert desavantatge, enguany podem dir que la nova entrega torna amb un munt d’arguments que la fan una autèntica opció a tenir molt en compte.

Diem això perquè la Maxsym 400 torna completament renovada.

Renovació intensiva

El xassís s’ha redissenyat completament, sent més lleuger, dinàmic i resistent. El motor també l’han renovat completament, complint fins i tot amb la rigurosa normativa Euro5. Se n’ha millorat el funcionament del filtre d’aire i també s’han minimitzat les pèrdues per fricció en la distribució. La potència és de 33 CV (24.3 kW) a 6.500 rpm i el par motor màxim de 37.8 Nm a 6.000 voltes.

La forquilla telescòpica, el doble amortidor posterior, les pinces radials frontals amb dos discs de fre davanters i un de posterior (de 275 mm), i les rodes de 120/70-15 i 160/60-14, completen els elements tècnics estructurals.

Equipament

A nivell d’equipament, el nou SYM Maxsym 400 tampoc no és queda curt. Compta amb un important paquet de components i ajudes a la conducció. El Control de Tracció «TCS», el llum d’avís de frenada d’emergència «EBL» i el sistema «ABS Bosch 9», més la nova dotació a nivell dels fars, amb la doble òptica davantera polielipsoidal (que permet il·luminar una gran àrea) i el doble grup òptic posterior, tot de tipus LED, són tots atributs d’equipament molt destacables.

Quadre de comandament

La instrumentació del quadre de comandament també és de les més completes de la seva categoria. Inclou quatre esferes analògiques, pantalla digital i un quadre central lluminós. Aquest inclou: velocímetre, comptarevolucions, comptaquilòmetres, rellotge digital i testimonis de nivell gasolina, de temperatura del motor, d’intermitents, de llum de carretera, de pressió d’oli i de l’estat de la bateria.

Paquet d’accessoris

Pel que fa accessoris, el nou Maxsym 400 també destaca molt!  El sistema d’arrencada sense clau, el sistema de calefacció, el pany antirobatori, les dues preses de corrent, una de 12V (de tipus encenedor) i l’altre USB de 5V, o el compartiment del seient amb accés elèctric remot i espai per dur-hi dos cascs, completen la dotació.

Finalment destacar a pantalla paravent frontal ajustable ( manualment).

Menys de 6 mil euros

Si arribats en aquest punt, us diem que tot això surt per 5.500 euros, no podreu negar-nos que el Maxsym 400 arriba sobrat d’arguments per ser un bon candidat a l’hora de decidir-vos per un scooter de mitjana cilindrada.

Informeu-vos-en a Motos Pyrénéees de Grup Pyrénées. Els trobareu baixant cap a Sant Julià de Lòria, en les instal·lacions centrals d’exposició del Grup. Tel. 880 725

Més novetats en motos aquí

Aquest és l’accés directe a la pàgina oficial de SYM