, ,

NOVA YAMAHA TMAX 560: ARA AMB 47 CAVALLS

La nova entrega de la Yamaha TMax 560, novetat què està a punt d’arribar al Principat de la mà de Moto Retro, serà la més potent de la seva história.

Look més agressiu

El nou maxi escúter dels japonesos presenta una estètica més agressiva i angulosa, però sense perdre res de la seva essència, tot el contrari.

Tot i que tothom parla de l’espectacularitat del frontal, relativament minimalista però molt suggerent i de “look” esportiu, la part de la carrosseria que més s’ha modificat la trobem en la part posterior. Gràcies en aquests canvis s’ha millorat molt tant l’accés al terra, així com la comoditat general de plaça del passatger.

560 CC i 46,7 cv

Una altra de les principals novetats la trobem en el motor. El bicilíndric de quatre temps de la nova TMax compleix ara amb la nova normativa d’emissions Euro 5. També puja notablement en potència. Passant dels 530 als 560 cc, la potència puja ara fins els 46,5 CV.

La nova TMax 560 segueix comptant amb dos mapes de conducció, un de més suau pensat per conduir per ciutat o condicions de pluja i un segon que lliura tot el potencial del motor.

Les funcions i la connectivitat global de la moto, smartphone inclós, es manté tal i com estava en la darrera entrega.

Com dèiem, entre les modificacions estètiques ressalta el nou colí posterior que millora molt l’ergonomia del passatger.

 

Els nous panells de la carrosseria també són nous i li donen un aspecte molt més estret i agressiu.

Completen el gruix de canvis estètics els nous intermitents amb tecnologia LED.

Acabat «Tech Max»

A més de la versió estàndart hi ha disponible un acabat especial anomenat «Tech Max». Està concebut per als que vulguin la màxima exclusivitat. En aquest sentit, inclou de sèrie: pantalla d’ajustament elèctric, sistema de control de creuer, punys i seient calefactats, forquilles específiques i la suspensió del darrere ajustable.

La darrera nova que us avancem en aquest article d’introducció previ a la prova de conducció que farem, té a veure amb el preu. I és que les tarifes s’han contingut, de manera que tot i el munt de novetats que inclou aquesta nova entrega, el preu arrenca des dels 10.900 euros.

Com dèiem, ampliarem aquest reportatge en una segona entrega en la què farem la prova de conducció.

Mentre tant ja podeu informeu-vos i solicitar una prova a Moto Retro, el concessionari oficial de Yamaha per Andorra. Els trobareu a la Baixada del riu d’Aubinyà de Sant Julià de Lòria, a l’alçada de la rotonda del Sant Eloi. Tel 841000

Si voleu llegar la resta de novetats en motos que hem publicat, feu clic en aquest enllaç