,

OXIGEN MOTOSPORT: NOU PUNT OFICIAL HUSQVARNA

Des de fa uns mesos la marca Husqvarna ha agafat un nou rumb al país. I és que coincidint amb la sortida de la gamma street, la marca ha canviat  d’ubicació i de gerència.

Oxigen Motosport

Oxigen Motosport és des de fa uns mesos el nou concessionari oficial de la marca sueca. Están ubicats en el número 106 de l’Av. Santa Coloma, quasi enfront de l’orxateria valenciana.

Àlex Pallás, màxim responsable del concessionari i entusiasta de tot el que tingui a veure amb les motos, i més si són offroad  -li ve de familia-  treballa colze amb colze amb la seva parella i amb l’Adrià, el seu cosí, responsable de l’àrea de taller i, com ell, un altre apassionat del motocross i l’enduro.

Com ens comentava l’Àlex, tot i que la nova branca ‘Street’ està pegant fort en el sector, els d’Husqvarna són des de sempre especialistes en motos d’enduro, motocross i supermotard, les seves tres grans especialitats i el seu punt fort des de fa anys.

Operatius des de fa poc

Oxigen Motosport va obrir portes el mes de novembre de 2018. Com a practicants i coneixedors del sector, l’Àlex i l’Adrià van decidir llençar-se a la piscina empresarial en tenir l’oportunitat d’obrir un centre Husqvarna oficial, marca que coneixen prou bé com a usuaris. I és que en aquelles alçades,  la marca va quedar sense representació al Principat.

Aquesta circumstància, juntament al fet que la marca arrencava amb dues gammes noves ‘street’, va fer que s’embranquessin en aquesta aventura, de fet, la seva primera aventura empresarial.

Nova línia Street

Les dues gammes ‘Street’, les grans novetats de la marca, estan formades per les Vitpilen, d’estil Café Racer i les Svartpilen, més properes al concepte Scrambler.

Les noves Vitpilen i Svartpilen

Ambdues están disponibles en 401 i 701 centímetres cúbics. Per acabar d’adobar-ho, dir-vos que com a cosines germanes que són de KTM, els motors corresponen als motors 390 i 690 de la marca austríaca. És a dir, que millor ADN no poden tenir!

L’Àlex -amb qui vam poder conèixer les instal·lacions- ens comentava respecte d’això que “quan KTM va comprar la marca fa uns anys, va començar a muntar elements com els motors, els xassís i components específics, com ara les suspensions WP, tant en la gamma de motos d’enduro com més tard en la nova línia de les Vitpilen i Svartpilen de carretera”

200 m2 Husqvarna

La botiga, espaiosa i molt ben diferenciada per zones, consta d’uns 200 metres quadrats en total. Tot just entrar ens trobem amb un primer flanc dedicat a l’exposició de les motos. Uns passos més endavant i estratègicament dividit segons les modalitats offroad, hi ha tot el referent a la vestimenta i als accessoris.

Finalment, al fons a la dreta hi ha l’accés als dominis de l’Adrià, és a dir, el taller.

En aquest sentit, com a concessionari oficial, a Oxigen Motosport ofereixen tot el referent a manteniment, revisions, tractament de garanties, acondicionament i equipament a mida de les motos.

Taller multimarca

A més, el taller també dóna un servei multimarca, de manera que si voleu també podeu dur-los qualsevol moto per fer-hi les revisions, posades a punt o reequipaments.

En pregunta-li pels punts forts de la marca, l’Àlex no va dubtar a destacar tot el que fa referència a les modalitats offroad, doncs la marca està al capdamunt en aquestes modalitats, tant a nivell de vendes particulars com pel que fa a resultats en competicions. 

“Si en això afegim que estem recolzats per un lineal de preus molt competitiu, la fòrmula del per què creiem tant en aquesta marca està més que clara” – ens aclarava.

Qualitat a preus competitius

I és que Husqvarna no solament té darrere un currículum de resultats en competicions internacionals molt destacable. també està recolzada amb unes tarifes de preus molt interessants. “Com a referència, dir-te que parlem d’entre els 7.500 i els 9 mil euros” – ens comentava el jove empresari.

“Per exemple. Actualment en Enduro el boom està en les motos de 2 temps de 300 centímetres cúbics i -per temes de normatives-  amb injecció. Farà uns tres anys que això és així i totes les marques s’han aplicat de valent.  Dins d’aquestes especificacions, les Husqvarna surten per uns 8 mil euros, claus en mà.  És un preu molt ben situat respecte de la competència”

“Respecte dels dos models de carretera, les 401 surten per uns 5.900 euros, mentre que les 701 volten els 7.900 euros” 

I és que si a tot això afegim que KTM a projectat Husqvarna com una marca premium en tots els models, es a dir, on tots inclouen components i acabats de màxima solvència, els preus resulten d’allò més competitius.

Distribuïdors WP & Snowrider

Més enllà d’Husqvarna, també són distribuïdors oficials de les suspensions WP, amb tot el que això comporta a nivell de reparacions, garanties…etc.

Finalitzarem aquesta presentació amb una gran llaminadura pels qui durant l’hivern trobeu a faltar poder fer sortides offroad amb la moto.

Els d’Oxigen Motosport també duen Snowrider. Es tracta d’una marca especialitzada en kits per poder transformar la vostra moto d’enduro en una moto d’enduro però de neu!

Tot el kit està per sota dels 6 mil euros. A més, a Oxigen Motosport ofereixen als seus clients el servei de muntatge i desmuntatge de temporada sense cap cost, de manera que no tindreu cap despesa addicional, més enllà de la compra del kit.

 

Horaris i localització

Ja per concloure, informar-vos que Oxigen Motosport obren de dilluns a dissabte, de 9.00 a 13.00 i de 15.00 a 19.00. Si mai acabeu tirats per alguna avaria, tenen a disposició dels clients un servei de recollida de motos.

Recordeu que Oxigen Motosport està a l’Av. Santa Coloma, 106. Telf 372274