,

PODI PER A AMÀLIA VINYES AL CALLÚS-SANT MATEU

Amàlia Vinyes, tercera, i Gerard de la Casa, segon classificat al Callús

Amàlia Vinyes va disputar el passat cap de setmana del 13 i 14 d’abril  la Pujada Callús – Sant Mateu de Bages, prova corresponent al català de Muntanya.

Dos podis seguits

Després del bon començament de fa dues setmanes a Navarra, el bon estat de forma de la pilot es referma definitivament un cop finalitzada la Pujada del Callús-Sant Mateu de Bages. I és que l’andorrana va tornar a pujar novament al podi en aquesta prova.

Tercer millor crono

En la primera de les dues curses puntuables l’Amàlia ja va registrar el tercer millor crono entre els turismes presents en la prova. A l’andorrana només La van superar dos grans especialistes, Joan Salvans (Porsche 911 GT3) i Gerard de la Casa (SEAT Córdoba WRC).  Esmentar que ambdós competien amb cotxes molt superiors.

El Cupra TCR impecable

El seu bon resultat però, s’explica també pels excel·lents reglatges que l’equip de Baporo Motorsport va fer al Cupra TCR.

Destacar que la pilot patrocinada per SEAT Europ-Auto i Rebeld va patir una petita sortida de carretera en la segona mànega. Aquest fet li va impedir acabar el cap de setmana amb un altre bon crono. Tot i aquest fet, el bon resultat de la primera mànega de classificació li va donar accés en aquesta tercera plaça del podi final.

En acabar la prova, la pilot es mostrava molt contenta del cap de setmana.

“Ha estat un cap de setmana molt bo, tot i la inoportuna sortida de carretera final. En tot cas, marxo molt contenta per aquest tercer lloc, darrere de dos grans pilots. Per això podem confirmar que tant el meu ritme, com els reglatges del cotxe, eren els adeqüats. Ha estat un gran cap de setmana i he gaudit moltíssim “.

 

Font: E.Domingo