,

PORSCHE 911 CABRIO: ACARONANT EL VENT

press.porsche.com

Si amb la presentació del nou Porsche 911 que vam fer-vos uns dies enrere no vàreu perdre el cap del tot,  de ben segur que el perdreu definitivament amb les versions descapotables, què com habitualment, els d’Stuttgart presenten una mica més tard.

I és que la nova generació del ja llegendari 911, l’esportiu alemany per excel·lència, se supera en tots els aspectes imaginables, més un, fer-ho a cel obert. 

press.porsche.com

Carreras S i Carrera 4S

Les dues variants disponibles són les mateixes que les del 911 carrossat: el 911 Carrera S i el 911 de tracció integral o Carrera 4S».

També fan servir el mateix bloc motor que el cupé.  Parlem del motor 2.9 bòxer de sis cilindres amb 450 CV de potència i 530 Nm de parell. El consum mitjà segons la marca està en uns 9 litres als 100.

press.porsche.comñ

Clàssic però tecnològic

Com a bon purista, el nou 911 Cabriolet segueix proposant una capota de lona reforçada. En activar electrònicament el mecanisme d’obertura o tancament, aquest l’obrirà o la tancarà en uns 12 segons. Com en les versions anteriors, el cotxe ha d’estar aturat o circulant a 50 km/h com a molt.

Com la resta de models de la nova gamma 911, la variant descapotable incorpora totes les novetats mecàniques, tecnològiques i estructurals d’aquesta nova generació 911.

press.porsche.com

En aquest sentit, destacar la suspensió específica esportiva «PASM» (Porsche Active Suspension Management) i el nou sistema de tracció electrònica «Wet Mode», un sistema de control de tracció que adapta l’electrònica modificant els paràmetres de tracció i d’entrega de potència davant de condicions d’aigua o de baixa adherència. També destacar un xassís més rígid, la posada a punt més esportiva i un nou repartiment dels pesos. Tot plegat millora substancialment la dinàmica.

Modern però romàntic

A l’igual que en l’acabat cupé,  els interiors del 911- 992 (recordeu que 992 identifica la vuitena generació del model) són clavats! Per tant, també integren les noves solucions tecnològiques de la indústria, però combinant-les amb elements de que mantenen el romanticisme de sempre. Exemple d’això el trobem amb el compta-revolucions analògic en posició central combinat amb d’altres rellotges digitalitzats situats als seus flancs.

press.porsche.com

Connectat al segle XXI

A nivell d’entreteniment i informació,  els nous 911 incorporen una pantalla central tàctil de 10,9 polzades. Des d’aquesta pantalla es gestiona l’apartat interactiu del cotxe . En aquest sentit,  incorpora noves aplicacions : «Road Trip» «360+» i «Impact». 

La primera serveix per poder memoritzar rutes i dades dels viatges. També permet  compartir-les amb altres usuaris.

La segona calcula les emissions contaminants del cotxe i el seu impacte en el medi ambient. 

Per acabar, l’aplicació 360+ gestiona la connectivitat amb altres aparells mòbils.

press.porsche.com

Comandes obertes

Si us hem convençut, -de ben segur ho haurem fet-  que sapigueu que les comandes estan obertes des de fa uns dies ja.  Segons ens han confirmat, les primeres entregues estan previstes de cara a primavera, indubtablement el millor moment de l’any per començar a gaudir d’un esportiu com aquest.

Així que un cop encarregada la vostra unitat  -mentre arriba-  només us quedarà decidir on anar fer el rodatge. Bordejant la costa blava? Potser per La Toscana? Sigui quin sigui el destí, serà segur un plaer rodar-lo amb el cel com a sostre, a bord del nou 911 Cabriolet.

press.porsche.com

press.porsche.com

press.porsche.com

press.porsche.com

Fotos: press.porsche.com