,

911 SPEEDSTER. MOLT MÉS QUE UN PORSCHE

Si en llegir “Porsche 911 Speedster”  sentiu un buit a l’estòmac, acomodeu-vos abans de seguir llegint. Com haureu suposat, tot seguit parlarem de molt més que d’un nou model.

Quasi a punt

Diem això perquè properament, no demà, però més aviat que no pas tard, arribarà una nova i exclusiva creació dels d’Stuttgart!  I no parlem de qualsevol cosa.  Parlem d’un mite entre mites, d’una icona. La icona de Porsche!

Frontal Porsche 911 Speedster

La llegenda reneix

Serà complicat que passi, però qui sap, potser de cara a la propera edició de la Fira d’Andorra ens trobem a l’estand dels de Centre Prestigi el nou 911 Speedster.  Ja no com el concepte que encara és avui per avui, al menys tècnicament, sinó com el cotxe que en pocs mesos passarà definitivament a producció.

Puresa

L’Speedster ha estat desenvolupat pel departament de competició de Porsche a Weissach, conjuntament amb els d’Style Porsche i Porsche Exclusive Manufaktur.

Tots tres departaments són els millors en la seva especialitat i treballen plegats quan hi ha quelcom de molt, molt especial als “fogons”.

El primer és especialista en rendiment i esportivitat. Els altres dos són els màxims exponents de l’estil i el disseny més exclusiu de la marca alemana.

Porsche 911 Speedter posterior

El quart posterior és el que més recorda el model original

Heritage Design

L’Speedster serà el primer model que oferirà el nou paquet «Heritage Design». Aquest paquet inclou una exclusiva línia d’accessoris amb un grau de personalització que s’anuncia sense precedents. I no hi ha per menys!

Llandes del futur 911 Speedster

Les llantes de 21 polzades, són de rosca central i ràdis creuats

Essència racing

Al primer cop d’ull destaca inevitablement el color vermell. També les llantes de 21 polzades amb rosca central amb un disseny de ràdis creuats, molt similar als dels Porsche 911 RSR i GT3 R. 

Com la majoria de components, les òptiques diürnes tintades estan inspirades en el món de les carreres. De fet, tot l’esportiu transpira aires de competició pura i genuïna!

Òptica del Porsche 911 Speedster

Les òptiques són un dels trets d’identitat esportius més vistosos

La carrosseria està basada en el 911 Carrera 4 Cabriolet. El xassís prové del 911 GT3.

ADN GT

A partir d’això, pràcticament tota la resta, línia d’estil a part, és i serà responsabilitat del saber fer del departament GT de la marca: el sistema d’escapaments amb tubs de titani, el grup propulsor, la caixa de canvi manual de sis velocitats… tot per permetre que el futur Speedster i el seu motor bòxer atmosfèric de sis cilindres, enlluerni amb els seus 500 cavalls de potència, tot girant per sobre de les 9.000 revolucions i fins agafar el mateix frenètic i indomable to vermell de la seva espectacular carrosseria.

I fins aquí podem llegir. Inquiets? No hi ha per menys!  I sí, potser us hem posat “la mel a la boca” abans d’hora, però que voleu?  no ens hem pogut estar!

Interior nou 911 Speedster

La cabina de l’Speedster by Porsche

Fotos: Porsche