, ,

Porsche presenta el Taycan GTS Hockenheimring Edition

Amb motiu del 90è aniversari del circuit de Hockenheim, Porsche ha llançat la primera edició especial del seu esportiu 100% elèctric. Ens referim a la sèrie  Taycan GTS Hockenheimring Edition.

En aquest sentit, durant tot l’any que durarà el 90è aniversari, la marca exhibirà permanentment un Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition al circuit.

Aquesta nova sèrie de l’esportiu elèctric dels de Stuttgart  es caracteritza per incloure molts elements especials, com per exemple el color Gris Stone de la carrosseria, la qual, combinada amb detalls un seguit de detalls en color Bronzite, aporten al conjunt un aspecte molt esportiu i elegant, clarament distingible d’una hora lluny.

Com en l’exterior, l’interior també ve degudament personalitzat, una tasca de la qual s’han ocupant els de la divisió Porsche Exclusive Manufaktur, que són els que  han personalitzat els interiors a base d’elements com el cuir negre de l’entapissat de seients i plafons, les costures decoratives a contrast de color Verd Island i altres elements, com ara fustes nobles, logotiops i emblemes.

90è aniversari Hockenheimring

L’emblema del «90 Aniversari Hockenheimring» està present en diferents llocs. Aquest emblema reflecteix el caràcter exclusiu del Taycan GTS, que tot sigui dit de pas, té una potència de fins a 598 CV (440 kW).

El principi fonamental a l’hora de dissenyar aquest model va ser relacionar el lema de l’aniversari del circuit alemany (evolució mòbil) amb el concepte de l’elegància tradicional de Porsche.

Avantatges exclusius

Més enllà de l’exclusivitat i del plaer de fer-se amb una unitat d’aquesta exclusiva edició, el fet de disposar d’un Taycan GTS Hockenheimring Edition dóna accés a moltes més coses. En aquest sentit, els afortunats que hagin pogut accedir a una unitat podran gaudir d’un accés exclusiu a determinades activitats dins del Porsche Experience Center, situat en el mateix circuit de Hockenheim.

Tan sols amb la clau del vehicle, els clients poden identificar-se com a propietaris d’una unitat d’aquesta sèrie especial. Una vegada identificats, podran gaudir d’avantatges com poder conduir per la pista de proves, fer servir de forma gratuïta  els carregadors elèctrics durant dos anys, o disposar d’aparcament prioritari en els anomenats esdeveniments “Frühschicht”, les reunions mensuals dirigides als aficionats de Porsche.

L’edició exclusiva no és només un detall d’atenció envers els amants del nostre esportiu totalment elèctric, també és una mostra de la connexió de la companyia amb el circuit de Hockenheim”, comentava Alexander Pollich, director general de Porsche Alemanya. “Felicitem l’històric traçat pels seus 90 anys de vida. Amb el Porsche Experience Center que va inaugurar-se allà l’any 2019, la pista s’ha convertit encara més en una llar per a la nostra marca”- afegia el directiu.

Exterior amb colors especials i logo d’aniversari

L’ús de materials nobles, una combinació de colors molt exclusiva i elegant, així com l’aplicació de diferents detalls mai vistos fins ara en un Taycan, fan que aquesta edició sigui única.

La pintura Gris Stone prové de l’exclusiu programa de colors personalitzats de Porsche. Concretament aquest color ha quedat reservat exclusivament per a aquesta edició especial. Molt visual i atemporal, el color de l’exterior subratlla el caràcter emocional del cotxe a la perfecció . El color a contrast, l’anomenat Bronzite, reinterpreta els tons metal·litzats clàssics, donant-li al conjunt un toc summament elegant tant per fora com per dins.

Una edició plena de detalls

També resulten molt especials les llandes Mission E Design de 21 polzades. Les vores adquireixen el color exterior Gris Stone brillant, mentre que els cinc radis i la part central estan pintats en color Bronzite setinat. Aquesta doble terminació de les llandes confereix al vehicle un aspecte encara més exclusiu. Les pinces de fre són de color negre brillant.

Altres elements acabats en color Bronzite són les motllures SportDesign dels faldons laterals, alguns components del difusor posterior i la designació de model Taycan GTS de la porta gran del darrere.

Al pilar B hi ha una placa amb el logotip de l’aniversari imprès en relleu. Les lletres ‘Hockenheimring Edition’ que figuren al costat del logo, també estan pintades en color Gris Stone.

Cuir negre, costures en Verd Island i fusta Paldao

A l’interior, les costures decoratives en color Verd Island contrasten amb la tapisseria de cuir negre dels seients i dels diferents plafons. Aquesta combinació de colors és igualment inèdita en la gamma Taycan.

També destaquen les insercions a base de fusta Paldao de porus obert, així com amb d’altres elements en color Bronzite, com la palanca selectora del canvi, els portagots i les sortides de ventilació centrals i laterals.

El volant esportiu GT multifunció també adopta el color Bronzite en el marc de les botoneres, mentre que el Verd Island està present en les costures a contrast de l’interior del cèrcol, així com en la marca que assenyala les 12 hores.

Com en el volant, les catifetes també presenten costures decoratives en Verd Island, així com una inserció de cuir.

Porsche Exclusive Manufaktur

Un dels elements més representatius de l’habitacle el tenim en el logotip de l’aniversari que hi ha en relleu sobre la tapa de la consola del túnel central.

També destaquen les motllures de les portes en alumini negre raspallat mostrant el nom “Taycan GTS” iluminat. A l’obrir les portes s’activa un sistema de projecció que mostra el logotip del 90è aniversari projectat al terra.

Però l’atenció al detall del departament Porsche Exclusivament Manufaktur es fa present en més elements encara. Un d’ells el tenim en la bonica clau del vehicle pintada en el mateix color de la carrosseria. La clau també inclou un gravat làser d’alta qualitat amb l’emblema de l’edició especial.

Respecte del Porsche Experience Center

Situat a uns 100 quilòmetres de la seu d’Stuttgart-Zuffenhausen, aquest centre Porsche orientat a l’experiència d’usuari va ser inaugurat a l’octubre de 2019 en les instal·lacions del mateix circuit.

Compta amb una exposició de vehicles de la marca, un circuit d’asfalt i un altre per a vehicles tot terreny. També compta amb diverses àrees dinàmiques per fer-hi cursos de conducció.

Els cursos són impartits per instructors experimentats de la marca. Es poden realitzar tant amb els Porsche personals que duguin els clients, com amb els de la flota Porsche del mateix centre.

Si voleu obtenir més informació del Porsche Experience Center i de la seva oferta d’activitats, feu clic en aquest enllaç.

———

Per a d’altres entrades de la secció Premium Cars, o a la secció Green Cars, podeu fer clic en els enllaços destacats, o també des del menú superior del blog.

Font / fotos: Porsche