,

PRESENTACIÓ HYUNDAI KONA

El passat dimecres 8 de febrer, va tenir lloc a Autocentre Principat, concessionari oficial Hyunda,  la presentació oficial del darrer model de la marca, el Hyundai Kona, que pren el nom d’una coneguda illa de Hawai i del qual ja vàrem fer-vos el reportatge en l’edició 178 del passat mes de novembre.

“Aquest nou SUV és el primer model del segment B de la marca. Un segment que està tenint un creixement molt important i en el que volíem entrar amb un model diferencial, no només a nivell preus, també conceptualment i a nivell d’equipament”  ens comentava Miquel Ruzafa, director comercial d’Autocentre Principat”

Per aquesta ocasió, els d’Autocentre van comptar amb el recolzament de l’equip de la companyia de comunicació Wasabi, l’empresa encarregada -tecnicismes a part-, del llançament d’aquesta campanya de presentació a nivell peninsular.

Entreteniment i organització pura i dura al marge, els de Wasabi tenen com a fita principal transmetre al gran públic els aspectes més emocionals d’aquesta nova proposta de Hyundai, donat que aquest és el puntal sobre el qual gira l’esperit del nou Kona.

Només entrar ens va sobtar veure dues unitats molt especials d’aquest model. Diem “especials” perquè -com podeu veure en les imatges-  ambdues unitats lluien uns dissenys pintats a mà, obra de dos artistes gràfics de renom al país veí, com són José A. Roda i Naranjalidad (Beatriz Ramo).

En paraules de Miguel del Castillo, responsable de Wasabi:

“el que principalment vol transmetre la campanya, és que el nou Kona és un model inspirat en la gent i per a la gent. Un cotxe emocional que va més enllà dels convencionalismes habituals  “la campanya que estem fent, a més de servir per fer-ne la presentació pròpiament dita, vol mostrar que el Kona no està inspirat en cap altre vehicle, està inspirat en la própia gent, en la capacitat d’innovar, de crear quelcom especial en les persones. D’aquí que la marca hagi llançat el repte als millors artistes gràfics d’Espanya, com són, en el cas de les unitats desplaçades a Andorra, Roda i Naranjalidad”.

En aquest sentit, Hyundai també vol que el públic gaudeixi de primera mà de la màxima inspiració que ens comentava el Sr. Castillo i vol fer-ho més enllà del que pugui inspirar-nos conduir aquest nou cotxe:

 “a més d’anar informant via mail a tothomque que ha vingut a la presentació, sobre diferents aspectes del cotxe, un cop finalitzada la gira és sortejarà entre tots els assistents un viatje per a dues persones a l’illa de Kona a Hawai.  D’aquí la pulsera de registre que hem donat a l’entrada a tots els que han vingut”.

Durant l’acte de presentació, i mentre el centenar d’assistents gaudien d’un refrigeri, en Miquel Ruzafa va fer la presentació tècnica del cotxe, destacant no solament els molts atributs tecnològics que inclou, també avançant la gran gamma que en pocs mesos hi haurà en quant a mecàniques, doncs a més dels motors actuals ja disponibles, ben aviat hi haurà també opcions en híbrids, híbrids endollables i elèctrics.