PRIMER LLOC EN DONES PER A MARGOT LLOBERA A L’ENDUROC 2019

Primer lloc en dones per a Margot Llobera a l’Enduroc

Després de passar unes setmanes agredolces per haver hagut de declinar la seva participació al Dakar fins al 2021, Margot Llobera s’ha posat de nou en marxa  tornant a la competició, concretament a l’Enduroc, prova en la qual va adjudicar-se  el primer lloc entre dones de la seva categoria.

De fet, la pilot ja està de nou focalitzada en la seva carrera esportiva, reprenent el ritme, els entrenaments i la preparació física i esportiva de sempre.

Com dèiem,  Llobera a reprès el pols a les competicions amb la seva participació -l’última d’aquest 2019-  a l’Enduroc. La prova va tenir lloc el passat cap de setmana (1 de novembre) a Les Comes.

L’andorrana va tornar a volar amb la moto rubricant la temporada 2019 en una de les carreres més carismàtiques del calendari.

©Marc Forn/Margot Llobera

Dissabte, reconeixements

La activitat començava dissabte amb una volta de reconeixements als 40 km del circuit.

Margot participava en la categoría  ‘Amics’, una categoria amb 300 pilots.

Estrategia i bon feeling

Com que la competició constava de dues voltes al circuit, Margot, fidel al seu estil, va optar per arrencar inicialment amb cautela. A poc a poc va anar agafant ritme a mesura que completava la primera volta. Sense arriscar en excés, va anar atacant cada vegada més en un recorregut en el qual se sentia molt còmoda.

Amb un dipòsit de gasolina de més d’11 litres, l’estratègia estava al seu favor! I és que la pilot va evitar repostar a meitat de la prova i continuar cap a la segona volta sense fer la parada.

Carrera impecable

Al final, l’andorrana va travessar la meta sense incidències destacables i després d’imprimir un ritme ferm i molt còmode que la va portar a la posició 200 de la general i a la primera de la seva categoria entre dones.

©Marc Forn/Margot Llobera

“He gaudit molt”

“He gaudit molt. Després d’unes setmanes complicades després d’haver decidit no anar al Dakar aquest any, aquesta carrera m’ha posat de nou les piles i he corregut molt a gust”

Ha estat un cap de setmana molt emotiu, perquè estàs corrent amb els millors d’enduro, com Josep García o Iván Cervantes, un bon amic amb qui vaig compartir el Dakar 2018. A més he estat acompanyada per la meva família, la qual cosa sempre és un veritable luxe”

 “Pols, fang, però molt bé”

La carrera ha estat molt exigent a causa de la pols i el fang, però la veritat és que m’he vist molt bé i he rodat amb molta confiança”

“He portat la KTM 450 per continuar fent quilòmetres amb la moto dakariana. És una estratègia que ens està funcionant molt bé encara que no era la moto ideal per aquest recorregut”

“Entre amics i família, genial”

Estic molt contenta perquè he pogut rodar a un ritme molt superior al que esperava, sempre amb molta precaució perquè la prioritat era no caure, però m’he vist molt forta sobretot comparat amb els reconeixements del dissabte. Ha estat un cap de setmana genial envoltada de molts amics. Això em dóna molta confiança per a continuar treballant duro de cada al Dakar.”

Més articles de competicions internacionals dels nostres esportistes aquí

Si voleu seguir a la pilot a Instagram, aquest és l’enllaç