,

PRIMER PODI DE LA TEMPORADA PER A XAVI CARDELÚS

Xavi Cardelús ha sumat avui a Motorland el seu primer podi de la temporada en classificar-se tercer a la primera de les dues curses disputades aquest diumenge al circuit de Motorland. 

Malauradament a causa d’una avaria en la segona cursa a baixat fins a la vuitena posició, quan estava a punt de fer-se amb el 5è lloc després d’haver protagonitzat un remuntada de 15 posicions. Al marge d’aquest incident però, la resta de la jornada ha estat excel·lent.

Dissabte 3 d’octubre

Ahir, tant el duel protagonitzat amb Hada, com el resultat obtingut al final, deixava entreveure que les dues curses d’avui diumenge serien emocionants. I així ha estat!

6è lloc molt disputat

Ahir Cardelús va ocupar el 6è lloc en la 1a. de les tres curses del Moto2 European Championship programades per a aquest cap de setmana a Motorland.

Frec a frec amb Hada

Tot i haver cedit algunes posicions en la sortida, en la segona volta el pilot de l’Stylobike Team va refer-se ràpidament, tant que en la segona volta ja estava situat en el setè lloc darrere del japonès Hada, amb qui -com avui- va anar lluitant al llarg de tota la cursa per fer-se amb la sisena plaça. Desp´res d’un estira i arronsa continu, al final Cardelús va acabar creuant la línia de meta per davant de Hada, fent seva la disputada sisena posició.

Diumenge 4 d’octubre

En la primera de les dues curses del dia ha estat l’andorrà qui amb un temps de 1’55.255 ha marcat la volta ràpida.

Podi en la 1a. cursa

Després de fer una bona sortida, de situar-se 4t. en la tercera volta i 3r. en la vuitena, andorrà ha acabat creuant la línia de meta en el tercer lloc, a només 7 segons dels dos primers classificats.

2a. cursa merescuda però..

Aquesta segona cursa del dia apuntava també a podi, però malauradament la vuitena volta ha trencat amb totes les opcions ja que ha estat aquí on el pilot ha patit l’avaria que marcaria el desenllaç final.

..l’electrònica i Hada de nou!

Un problema elèctric en la volta del warm-up ha relegat al pilot de l’Stylobike Team ha sortir des de l’última posició de la graella. Lluny d’arronsar-se però, Cardelús ha sortit com sempre fa a per totes. Tant ha estat així que al final de la primera volta l’andorrà ja era novè.

Cardelús ha seguit rodant arriscant al màxim fins remuntar fins a tres posicions més i situar-se darrere de Hada. Just al final de la recta d’arribada, quan mirava de treure-li la 5a posició al japonès, ha arribat la caiguda.

La propera cita del campionat serà al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana. Serà els dies 31  i 1 de novembre. Abans però, el pilot participarà en les dues últimes curses de la temporada de la Copa del Món de MotoE.

Si voleu recuperar cròniques anteriors d’en Xavi Cardelús, podeu fer-ho fent clic aquí.