PROBLEMES DE BATERIA? AMB LES MINIBATT CAP!

La gamma 2018 d’arrencadors de bateries MiniBatt, a més de servir per recarregar gadgets, com ara mòbils o tauletes, estan dissenyats per poder arrencar des d’un cotxe, un camió o fins i tot un vaixell (segons model), si aquests es queden sense bateria, sent una eina indispensable per dur-la sempre al vehicle. El pots dur al cotxe durant mesos sense que es descarreguin. I quan els necessitis, sempre estaran llestos per treure’t del problema.

A més incorporen una llanterna LED integrada amb tres funcionalitats: llum, centelleig i SOS i pinces d’arrencada intel·ligents que estan dissenyades i fabricades amb l’última tecnologia per garantir la màxima seguretat i protecció en la funció d’arrencada, de manera que si per error fan contacte els pols positiu i negatiu al manipular-les no provocaran cap reacció.

La gamma la formen els següents models:

MiniBatt ULTRA C El primer mini arrencador sense bateria: L’Ultra C incorpora una tecnologia que permet acumular l’energia i carregar el dispositiu en menys de 45 segons.La càrrega s’obté mitjançant l’absorció de la poca energia restant en el vehicle o alimentant el dispositiu d’una altra bateria en bones condicions.

A més, també compta amb un sistema digital per comprovar l’estat de la bateria. També presenta una sortida per carregar tot tipus de dispositius.

 

 

MiniBatt POCKET VR L’arrencador més petit del mercat : 

 

Aquest arrencador de bateries ( 4000 mAh), té les dimensions d’un telèfon mòbil i pot arrencar motors de gasolina de fins a 2.000 CC. Disposa d’una sortida de 12 volts per connectar-hi les pinces d’arrencada, i una segona sortida USB 5V/2.4 per poder carregar telèfons mòbils i diversos dispositius electrònics. També inclou un cable USB 3 en 1.

 

MiniBatt STR Petit però potent: És compacte, portàtil i està recobert amb cautxú.

Gràcies a la seva potència de 12.000 mAh, és capaç d’arrencar fàcilment bateries a 12V de motors de fins a 3.500 CC, tant dièsel com gasolina.

A més, disposa d’una doble sortida USB 5V i d’una de 12V/10A per poder carregar tot tipus de dispositius electronics.

Està fabrica amb una nanobateria industrial de Liti-Cobalt que manté la seva càrrega durant un període de 6 mesos. Es recarrega ràpidament en 4 hores en qualsevol presa de corrent domèstica o en la del propi cotxe.

MiniBatt MONSTER – Amb 35.000 mAh, no hi ha res que no arrenqui!  

Aquest model és l’especialment dissenyat per poder arrencar camions, vaixells o fins i tot avions!

El nou miniBatt MONSTER 24V és un autèntic monstre de la potència. Amb 35.000 mAh, és capaç d’arrencar motors amb bateria de 24V, a més de motors de 12V.

Especialment indicat per a flotes professionals o màquines amb motors descomunals.

+Info A Stela Andorrana. Distribuidor oficial per Andorra. Tel +376 862420