, ,

PROPHECY: EL FUTUR ELÈCTRIC DE HYUNDAI

Prophecy: El futur elèctric de Hyundai.

L’aposta dels de Hyundai pels models híbrids o elèctrics purs no és cap novetat.  De fet, més enllà de tenir una important representació de models basat en aquestes tecnologies, fins i tot disposen del Nexo, un dels pocs models del mercat amb pila de combustible d’hidrogen. 

Un regal sense obrir

El que sí que fèia temps que no presentaven era cap nou proto que trenqués motlles. En aquest sentit, de cara al saló automobilístic de Ginebra ens havien preparat una bona sorpresa. Ens referim al Hyundai Prophecy. Malauradament, com totes les sorpreses que hi havia, amb la suspensió sobtada de l’esdeveniment va quedar-se al calaix.

En tot cas, al final tot arriba i en aquest cas ho fa per partida triple. Primer perquè aquí el teniu. Aixi constatareu vosaltres mateixos que és un proto d’allò més suggerent. Segon i molt més important, perquè a hores d’ara ja podem dir que aquesta preciositat passarà a producció el proper any! Tercer, perquè no arribarà sola.

Tot i que variarà, el Prophecy partirà d’aquest concept

La cancel·lació de l’esdeveniment suís va obligar la marca a fer la presentació ‘online’. Al final va ser molt poca la informació que van poder o voler donar-nos. Al final tot just van anunciar que seria un cotxe de propulsió elèctrica -òbvi- i que representava el nou llenguatge de disseny de la marca. Això ja ens va agradar més, tot i que sent un concept tampoc ens entusiasmava, doncs al final, dels prototips als models de producció hi va un món. 

Dos conceptes, dues realitats

Temps més tard va arribar la primera sorpresa! Es va fer públic un comunicat anunciant que el Prophecy passaria a ser un cotxe de producció, que seria molt proper al prototip i que arribaria en un plaç de temps molt curt, exactament durant el 2021.

Va ser una nota sorprenen i va fer que -al menys nosaltres- volguéssim saber-ho tot amb péls i senyals ja!

Doncs bé, en un comunicat rebut posteriorment la cosa va anar més enllà. SangYup Lee, vicepresident de Hyundai, va fer públic que amb el Prophecy, -de fet abans que aquest- el 45 EV Concept, un altre prototip de tipus crossover que estava també “bullint a l’olla”, també passarà a producció i que ho farà aquest mateix 2020.

Resumint: que dos concepts elèctrics realment espectaculars arribaran entre aquest any i el següent!

El treball D’estil i aerodinàmica és espectacular

Màxima habitabilitat

Esmentar que els dos models estan basats en la nova plataforma modular «Electric Global Modular Platform» de la marca. Aquesta plataforma modular està pensada per allotjar la nova generació de models elèctrics.  Destaca per oferir una generosa habitabilitat, la prioritat del futur en aquest cotxes.

I això és tot. Si us heu quedat amb les ganes de saber quines seran les prestacions d’aquests dos nous models, de moment doneu un cop d’ull a les imatges i segur que us oblidareu, al menys durant un temps. I si no en teniu suficients, entreu al nostre blog, allà podreu veure un reportatge fotogràfic molt més extens.

Pel que fa a les prestacions i demés detalls, no us preocupeu, no tardaran en fer-se públiques. A la que sapiguem més coses us ho farem saber. El que sí és evident és que el futur immediat de Hyundai pinta molt i molt bé.

Des de qualsevol angle, el Prophecy transpira elegància

L’espai és la gran protagonista de la nova plataforma

Malauradament el model de producció durà volant

Una pinzellada al 45 EV

No hem pogut estar-nos, així que aquí abans d’acabar aquí van unes quantes imatges del 45 EV Concept, l’altre model que passarà a producció imminentment. Sabem que com és lògic diferirà del model conceptual, però per poc fidel que sigui en aquest, serà espectacular.

Hyundai 45 EV Concept

Hyundai 45 EV Concept

Hyundai 45 EV Concept

Hyundai 45 EV Concept

Auto Centre Principat, concessionari oficial Hyundai per a Andorra es troba situat al  Carrer Prat de la Creu, 51, d’Andorra la Vella. Tel +376 809195

Per d’altres entrades d’elèctrics o híbrids, accediu des del menú superior en l’apartat “Green Cars” o feu clic aquí

Fotos: Hyundai