, ,

CARDELÚS: PUNT I FINAL DEL CAMPIONAT DEL MÓN DE MOTO2

Xavi Cardelús va posar el punt i final del Campionat del Món de Moto2 a València. El pilot va classificar-se en la posició 28a en el que era el darrer Gran Premi de la Temporada. La prova va disputar-se el 17 de novembre al Circuit Ricardo Tormo.

Molts incidents

La cursa va estar finalment escurçada a només 16 voltes ja que els molts incidents que van marcar la prova de Moto3: De fet a causa d’això van haver d’endarrerir els horaris de la resta de categories.

Constant però..

Al marge de la posició final, cal destacar que l’andorrà va fer una cursa molt constant. De fet el seu ritme que va estar sempre al voltant de l’1’37.

Tot just acabar, Cardelús explicava d’aquesta manera com va anar aquesta última cursa de l’any: Avui m’he sentit millor sobre la moto que en les dues jornades d’entrenaments precedents. Això ha quedat demostrat en els meus registres rodant en grup. Tant la volta ràpida, com el ritme i la diferència respecte dels millors pilots de la categoria han estat bons. Això és més important que la posició final“

Agraïments del pilot

”S’acaba la temporada i vull agrair a l’equip l’oportunitat que m’han donat en aquesta temporada 2019. Les coses no han acabat de sortir com esperàvem, però del primer a l’últim membre de l’equip s’ha treballat amb molta intensitat i tothom ho han donat tot dia a dia per intentar resoldre els molts problemes que hem tingut“

Finalment el pilot va considerar que ”l’experiència ha estat bona. Crec que he crescut com a pilot. Ara toca mirar endavant i no deixar de treballar”.

Arribat el final del Campionat del Món de Moto2, toca descansar i anar poder Filant la propera temporada.

Més notícies dels esportistes andorrans a nivell internacional fent clic aquí

Per seguir la resta de notícies esportives ja en l’àmbit nacional, feu clic en aquest altre enllaç