PYRÉNÉES AUTOMOCIÓ: ELS SEUS SERVEIS A UN CLIC!

Pyrénées Automoció a un clic.

Lluny de parar màquines, la divisió d’automoció de Pyrénées Andorra ha seguit treballant tots aquests dies de parada general per tal de seguir oferint els màxims avantatges als seus clients.

Nou paquet de mesures

En aquest sentit, a mitjans d’abril l’important grup empresarial va voler traslladar a la seva clientela el que des de sempre ha estat una de les seves màximes prioritats: oferir-los el millor servei i facilitats possibles. És per això que van dissenyar un paquet d’accions específiques per aquests moments tan complicats.
En aquesta línia, i per no deixar d’atendre el gruix de requeriments i necessitats, la divisió d’automoció de Pyrénées Andorra ha obert un canal on-line amb condicions molt avantatjoses, de manera que la gran majoria de serveis de Pyrénées Automoció estiguin -quasi literalment- a un clic.
Darrere d’aquest canal hi ha un equip de professionals per atendre qualsevol requeriment que els pugui arribar mentre duri el confinament.
En aquest nou canal on-line podreu adquirir múltiples productes:

Recanvis i accessoris

Si compreu on-line gaudireu d’un 15% de descompte, així com d’una atenció comercial en la propera visita que feu al seu taller. A més, el servei d’entrega a domicili és gratuït.

Vehicles d’ocasió

Si accediu a la seva web podreu consultar tot l’estoc que tenen disponible. Si finalment adquiriu un vehicle on-line, us beneficiareu d’un tracte molt especial en el preu i d’una revisió de set punts gratuïta als sis mesos.
També podreu gaudir d’un nou servei que consisteix en poder llogar qualsevol dels seus vehicles d’ocasió, amb opció de compra. (aquest servei només s’ofereix en compres on-line)

Vehicles nous

Si el que busqueu és un vehicle nou, només cal que contacteu amb el seu equip de professionals, ells us ajudaran a trobar el vehicle ideal o a configurar el que ja tingueu al cap. Si finalment l’adquiríssiu des del canal on-line, també obtindreu unes condicions molt especials, inclós el servei d’entrega a domicili.

Lloguer de vehicles

Des d’aquest servei podreu llogar a preus excepcionals qualsevol dels vehicles premium que tenen en cartera. Per fer-ho, només cal que els feu arribar les vostres peticions a automocio.online@pyrenees.ad o o per whatsApp al +376 324609.
Certament estem davant d’un paquet d’accions que faciliten considerablement les coses, i més donades les circumstàncies que estem vivint des de mitjans de març.

1 de juny

En tot cas però, tot sembla indicar que ja estem en la recta final i que ben aviat
-s’ha establert la data de l’1 de juny com a data de reactivació per al sector automòbils- pas a pas anirà recuperant la normalitat.
Mentre tant i fins i tot paral·lelament en aquesta arrencada, accions com aquestes són de gran ajuda i interés.
Així doncs, ‘Chapeau’!
Per d’altres reportatges d’actualitat, feu clic aquí.