,

BMW X7: QUAN EL LUXE ARRIBA A UNA NOVA DIMENSIÓ

A primera vista, l’última novetat dels bàvars destaca pel seu imponent volum, contundent, temperamental i absolutament intimidant.  Però quan avalues  l’exercici de disseny, d’exclusivitat i de les mùltiples opcions de personalització que proposa, t’adones de l’autèntic ADN d’aquest magnífic SUV.
.
I és que més enllà de ser imponent en tamany, el nou big brother de la família X de BMW transpira armonia. La seva arquitectura conjuga termes tan forts com antagònics, aconseguint un maridatge perfecte, quelcom impensable en una nau d’aquest calibre.

BMW Media Center

5 metres de luxe

L’amplitud i el volum d’aquest gran SUV de més de cinc metres desborda en la mateixa proporció, luxe, confort i tecnologia.
.
Aspectes com la versatilitat, l’agilitat i el dinamisme dels anomenats «Sports Activity Vehicles» (SAV), aproven amb la nota màxima en aquest nou model. I és que el nou membre dels ‘X’ de BMW és molt potent en qualsevol aspecte.
.
Mesura 5.15 metres de llarg, 2 metres d’ample i 1.8 d’alt. Té una distància entre eixos de 3.10 metres.
.

Disseny imponent

Com dèiem, el seu llenguatge de disseny, nou i poderós, destaca per elements com el nou frontal, per les superfícies de vidre i per la línia del sostre. A partir d’aquest punt queden encaixades les línies dimensionals del cotxe. Per això, a nivell de disseny mostra conceptes que segurament veure’m en properes entregues.
.
Entre els detalls exclusius -molts de fet- destaquen la quantitat d’elements cromats.
.
Els grups òptics de tipus LED són de sèrie (els Laserlight són opcionals).
.
Com no podia ser d’una altra forma, l’habitacle destaca per la generositat de l’espai interior en qualsevol de les tres fileres de seients, ja que l’X7 proposa 7 places de sèrie.
Seguint amb la tendència d’altres models, que tenen una segona filera amb dos seients individuals, l’X7 també permet fer aquesta configuració (en opció).
.

Media BMW Center

2+2+2

Un detall que ja no és tan evident en altres models amb tres fileres de seients el trobem en el fet que -a part que tots els seients tenen ajustaments elèctrics- la tercera filera inclou recolza-braços, espais per posar-hi begudes i ports de càrrega USB.
.
La tapisseria de cuir de 1a qualitat (cuir de Vernasca),  també és de sèrie.
.
Com a bon set places, el volum del maleter pot pujar dels 326 litres naturals fins els 2.120 litres.
.
Altres elements que equipa de sèrie el nou BMW X7 són les llandes d’al·liatge de 20 polzades. En opció hi ha disponibles tant de 21 com de 22 polzades.
.
La versió «Design Pure Excellence», el paquet «M Sport» i les opcions exclusives de «BMW Individual», ofereixen infinites possibilitats de personalització. Per això, el BMW X7 pot presumir de ser un model que inclou un gruix d’opcions realment destacables.
.

BMW Media Center

Vols opcions?

I és que les opcions que té disponibles el nou buc insígnia dels SUV de BMW, entre elements de sèrie i opcionals, és interminable.
.
El clima automàtic de quatre zones, la llum ambiental i el sostre panoràmic de vidre amb tres seccions, són elements disponibles de sèrie. Opcionalment hi ha elements com ara el clima automàtic de cinc zones, el paquet «Ambient Air», el sostre de vidre panoràmic «Sky Lounge», els controls amb insercions de vidre, l’equip de so «Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System» o el sistema d’entreteniment «Professional» a les places posteriors.
.
En quant a tecnologies d’assistència, passiva i activa, el repertori també inclou el bo i millor de la marca.
.
De sèrie, munta molles pneumàtiques en els dos eixos i un sistema de suspensió adaptativa amb control electrònic. Opcionalment però, hi ha la direcció Integral «Active Steering» i estabilització activa del balanceig «Executive Drive Pro».
.

BMW Media Center

Sistemes a tort i a dret!

Per altra banda, compta amb un sistema de control de creuer actiu amb funció «Stop & Go», «Driving Assistant Professional» amb control de la direcció i dels carrils «Lane Change Warning» (assistència en el canvi de carril), «Lane Departure Warning» (avís de canvi involuntari de carril), «Lane Keeping Assistant» (assistència per a la permanència en el carril), assistència contra col·lisions laterals i per a maniobres d’evasió, també amb el «Crossing traffic warning» (alerta de trànsit creuat), el«Priority warning» (alerta de prioritat) i el «Wrong-way» que alerta en cas de circular en direcció contrària. També compta amb la darrera generació del «BMW Head-Up Display».
.
Completa aquest nodrit paquet de sistemes el «Park Assistant», l’assistent d’aparcament ja conegut de la marca. Inclou de sèrie càmera de visió posterior i assistència de marxa enrere.
.

BMW Media Center

2 dièsel i 1 de gasolina

Acabarem amb el tema propulsors. El nou BMW X7, arriba amb dos motors dièsel i un de gasolina.
.
En dièsel hi ha l’XDrive 3.0d amb 265 CV. Registra un consum combinat de 6,5 litres. L’altra variant dièsel és l’M 5.0d. Amb 400 cavalls és la més potent de la gamma. Aquest motor anuncia un consum mig d’entre 7 i 7,5 litres.
.
En gasolina hi ha l’X7 xDrive 4.0i. Lliura una potència de 340 cavalls i el seu consum combinat és de 8,7 litres.
.
Completeu aquesta informació adreçant-vos a Pyrénées Motors, el concessionari oficial BMW per Andorra. Els trobareu a Prat de la Tresa s/n. Tel 880750
.