QUAN L’ART ARRIBA MÉS ENLLÀ D’UN LLENÇ

Quan l’art arriba més enllà d’un llenç.

El passat dimecres 19 de febrer a la tarda va tenir lloc la presentació als medis del país d’un nou acord de col·laboració entre la divisió d’automòbils de Grup Becier i el prestigiós museu Carmen Thyssen Andorra.

Maridatge singular

El motiu que la presentació tingués lloc al museu escaldenc va ser per l’acord de col·laboració al qual han arribat amb Becier Vehicles, concessionari de Maserati al país. La finalitat d’aquest acord de col·laboració és la d’apropar el món de l’art i el del motor.

Valors compartits

Joan Betriu Marfany, vicepresident executiu de Grup Becier, i Guillermo Cervera, director artístic del Museu Carmen Thyssen Andorra, van destacar durant la roda de premsa els valors compartits i les sinergies que es poden generar a partir d’aquesta singular aliança.

I és que per mitjà dels molts valors compartits es podrà donar pas a una sèrie d’accions destinades als amics del museu, als clients de Maserati i a la població en general. Aquestes accions tindran la finalitat principal d’ensenyar que l’art pot estar present en molts més elements que en un quadre o una esculptura. Com a tal, l’art està present en elements tan quotidians com pot ser un cotxe i més concretament en un Maserati, ja que darrere d’aquests vehicles s’amaga molt més que no només enginyeria.

Maserati Levante Trofeo

En aquest sentit, coincidint amb aquest acord, Becier Vehicles i Maserati Ibèria van presentar-nos el Maserati Levante Trofeo. I és que aquest automòbil és un exemple excel·lent per entendre el punt d’exquisitesa al que arriba la marca a l’hora de projectar un model.

Donades les circumstàncies de la convocatòria, de la seva importància i singularitat i considerant els valors diferencials d’aquest nova entrega de la gamma Levante, -que a més és el model més venut de la marca en la seva història-  presentar-nos-el en l’entorn del Museu Carmen Thyssen Andorra, reforçat amb les intervencions del Sr. Cervera, del Sr. Betriu i del Sr. García, Sales Area Manager de Maserati Iberia, va ser idoni per posar en valor aquests dos conceptes, a priori tan diferents.

El més potent de la seva història

El Maserati Levante Trofeo és el SUV més potent de la història de la marca. Equipa un motor 3.8 V8 Twin Turbo amb 580 CV de potència màxima a 6.250 voltes i registra una velocitat màxima limitada de 300 km/h.

Està equipat amb el sistema IVC  (Integrated Vehicle Control) i amb l’opció «Corsa», un nou mode de conducció inèdit en els Levante fins ara. també incorpora la funció «Launch Control», amb el què es garanteix que al conduir-lo, o millor dit, pilotar-lo, es visqui una autèntica experiència al volant.

Identitat inconfusible

L’exterior és fàcilment identificable per les noves preses d’aire que hi ha sobre el capó, així com per les llandes d’alumini forjat de 21”.

L’splitter davanter en fibra de carboni, les làmines verticals de la graella, els faldons i l’spoiler posterior fan que el Levante Trofeo sigui inconfusible.

Més endavant us el presentarem més a fons!

Mentre tant, podeu donar un cop d’un directament a la web de la marca italiana

Altres articles d’automòbils Premium aquí