,

QUART TRIOMF DE VINYES-MERCADER A LA COMUNITAT DE MADRID

Quart triomf obtingut de Joan Vinyes-Jordi Mercader al Ral·li Comunitat de Madrid – RACE.  També van obtenir el 5è lloc de la classificació absoluta.

Amb aquesta victòria la parella va endur-se el trofeu d’Espanya en N5..

Vinyes-Mercader

Vinyes-Mercader en acabar el ral·li

Set entre onze

Amb la victòria madrilenya, Vinyes-Mercader han guanyat set d’un total de les onze proves que conformen el campionat. 

Tot plegat ha catapultat a l’equip de Suzuki Motor Ibèrica com a campions de la categoria N5 del Campionat. També han acabat quarts en la classificació final del campionat.

Malgrat la victòria aconseguida en el ral·li madrileny, Joan va acabar la prova amb un regust agredolç. Segons comentava, aquesta victòria va arribar perquè el seu company d’equip, capdavanter tot el dia, va acabar cedint davant d’un problema sorgit en l’especial del Jarama.

El Suzuki Swift en ple revolt

L’altre guanyador, el Suzuki Swift R+ N5

Neu i gel

Aquesta novena edició del Ral·li Comunitat de Madrid va estar marcada per la climatologia. Tant va ser així, que a més de fred i la pluja, va aparèixer neu i zones inesperades de gel al Port de la Puebla. 

Punt i final

El CERA 2018 arriba doncs al final. De cara la propera temporada sembla que hi haurà canvis importants als calendaris. En aquests moment la creació d’un super campionat (proves d’asfalt i de terra) centra l’atenció de tothom.