,

RAUL FERRÉ ES PROCLAMA CAMPIÓ D’ESPANYA DE MUNTANYA

Raul Ferré, pilot del Programa de Joves Pilots de l’Automòbil Club d’Andorra ha asconseguit el títol en la categoria II en el que ha estat el seu debut en el certamen.

Raul Ferré, pilot oficial Speed Car 2020, s’ha endut el títol del Campionat  d’Espanya de Muntanya (categoria II), després de protagonitzar dues excel·lents actuacions, una en la I Pujada Bolulla-Tàrbena i l’altre en la Pujada a l’illa d’Eivissa, ambdues proves del calendari del CEM 2020.

Canvi al darrer moment

A priori, el pilot de l’ACA no tenia en la seva agenda debutar en el campionat espanyol de l’especialitat, però finalment va decidir-se i va participar-hi.

D’aquesta manera comentava com es va produir aquest canvi d’opinió:

“Vam parlar amb Speed Car i, sobretot ells, veien que tenia possibilitats d’estar entre els millors de certamen. Com la temporada anava avançant de manera molt atípica, vam decidir fer servir el pressupost destinat de cara a les proves del català per a afrontar aquest nou repte. La veritat és que estic molt content amb el resultat final”

Any d’improvisacions

A més, el pilot afegia que “està sent un any en què hem hagut d’anar improvisant. En principi no volíem anar als campionats d’Espanya i França i al final hem demostrat que podem competir amb els millors pilots de tots dos campionats. Repeteixo que estic molt satisfet de com s’han desenvolupat les proves, el Speed Car ha funcionat d’allò més bé i la meva adaptació a la mecànica i a l’equip cada dia és millor”

Ferré va voler finalitzar aquesta petita entrevista amb Fotoesport dedicant unes paraules als seus sponsors:

“Agraeixo la confiança que han dipositat en les meves possibilitats els espònsors, Speed Car i Pep Motor, així com l’esforç que han fet”

Pendent el darrer meeting

Per a posar el punt i final a una temporada tan complicada com aquesta, al pilot li queda encara per disputar un darrer doble meeting. la prova tindrà lloc l’últim cap de setmana de novembre (dies 28 i 29) a la localitat de Santa Maria de Villalba. Ens referim a la Pujada 2020 – Memorial Lluis Costa, prova organitzada per l’Escuderia Penedes i per +Gas Factory. Per acabar, destacar que aquestes seran les úniques proves vàlides per al català de Muntanya d’aquest any.

Més notícies dels nostres pilots a nivell internacional, aquí

Informació original / Fotos: Fotoesport